avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Magazinele de cartier pot tine deschis non stop dupa ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Magazinele de cartier pot tine deschis non stop dupa 15 mai 2021?

Buna ziua,
Am un magazin alimentar de cartier si de pe 15mai 2021 am redeschis la vechiul program adica non stop , azi noapte a venit politia si mi a dat amenda ca nu am voie sa tin deschis dupa orele 24:00. Va rog sa imi spuneti daca e legal sa tin deschis magazinul deschis non stop sau trebuie sa il inchid la orele 24:00 ??
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Mai 2021
george-neagu, moderator
Nu, de asta se poate ocupa un avocat din localitatea domnului. Sunt sigura ca va gasi un motiv pe care sa intemeieze contestatia in drept.
Ca pot fi gasite motive legate de forma, nu contest, nu a vazut si discutat nimeni aici cum e completat PV, dar pe fond ma cam indoiesc, art. 6 pct. 3 din anexa 3 a HG 531/2006 e "prea clar" :
3. măsurile prevăzute la pct. 1, 2, 2^1 și 2^2 se aplică și operatorilor economici care desfășoară activități în spațiile publice închise care au un acoperiș, plafon sau tavan și care sunt delimitate de cel puțin 2 pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent;

Adica program 5 - 24 .
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2021
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! tinand cont de decizia luata aseara conform careia ... Dede88 Dede88 Buna ziua! Tinand cont de decizia luata aseara conform careia doar cei vaccinati cu doza completa au voie sa participe la evenimente private... Voiam sa intreb ... (vezi toată discuția)
Calcul ora deces matrix73 matrix73 La ora 8,55 temperatura intercostala era de 21,5 grade celsius la o temperatura a mediului de 15 grade, iar in orele anterioare temperatura mediului a fost de ... (vezi toată discuția)