Andreea Lisievici a scris:
Primul lucru care trebuie spus este ca tuturor inafara de dl. legalmgm ne-a scapat prevederea aceea din legea 314, inclusiv avocatului cu care ati vorbit in particular. Nu vad unde e insolventa incidenta, deci nu am sa vorbesc despre asta, insa daca societatea nu avea datorii bugetare la momentul radierii, ma tem ca dispozitia potrivit careia bunurile revin statului a fost deplin aplicabila. Nici macar nu e vorba de un termen de 6 luni, ci de limita momentului dizolvarii de drept. Prin urmare, nu vad ce se mai poate face acum decat invocarea altei exceptii de neconstitutionalitate.
Chiar daca ar fi vut datorii la stat..nu cred ca acele datorii erau asa de mari incat sa confiste terenul.
As dori sa ma duc la registrul comertului sa aflu mai multe amanunte despre situatia societati si a terenului, imi puteti spune va rog la ce anume sa cer copii?
Am vazut ca sunt foarte multe acte de la care as putea obtine copii, m-ar interesa doar cele in care de specifica datoriile societatii fata de stat, si ce s-a intamplat cu terenul.