avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ! Vă rugăm frumos să ne ajutaţi cu un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ! Vă rugăm frumos să ne ajutaţi cu un răspuns: ...

Bună ziua ! Vă rugăm frumos să ne ajutaţi cu un răspuns:
- directorul instituţiei noastre publice a afişat pe uşa secretariatului pentru înregistrare documente interne ale angajaţilor un program zilnic, doar intre orele 8 - 13.
Angajaţii sunt nemulţumiţi şi vor să facă sesizări.

Vă rugăm frumos să ne spuneţi
- dacă directorul poate să stabilească un asemenea program de lucru.

În Regulamentul de organizare şi funcţionare al instituţiei nu scrie aşa ceva.
Este un abuz ?
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 07:29, 1 Iulie 2022
De ce nu are numărul de luni? A depus-o personal sau prin posta?
Ultima modificare: Duminică, 17 Aprilie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Documentul a fost depus dar nu i s-a dat numărul de înregistrare la depunere.
Documentul a fost trimis prin E-mail.
Dacă s-a trimis prin E-mail, în timpul programului de lucru al instituției, între orele 8 - 16, este o problemă că documentul nu a fost înregistrat în aceeași zi ?.... ci în ziua următoare....
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2022
oanaportar, utilizator
In opinia mea, trebuia inregistrat atunci daca a fost primit in timpul programului de munca.
termenul de contestatie cat era, in cate zile se putea contesta ?
termenul de contestatie era 15 zile, in 15 zile se putea contesta ...

Alte discuții în legătură

Cursant si inlocuire atributii salariat + imputatie ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rugam sa ne dati un sfat cum trebuie procedat in cazul urmator: - directorul institutiei noastre publice a numit printr-o Decizie ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic pe post de secretara ocojocaru ocojocaru Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: sunt consilier juridic (si functionar public) in cadrul unei institutii publice de aproximativ 6 ani. De curand, ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie ioan_popescu_1967 ioan_popescu_1967 Buna ziua, sora mea este angajata la un institut pe post de referent, locul ei de munca cf fisei postului fiind la poarta sa inregistreze persoanele si ... (vezi toată discuția)