avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face impotriva notarului partinitor .Buna ziua ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face impotriva notarului partinitor .Buna ziua , am cumparat in luna decembrie un imobil situat in ...

Buna ziua , am cumparat in luna decembrie un imobil situat in alt judet , ne-am prezentat la notarul vanzatorului care ne-a arata actele :contractul de v-c , certificat energetic si planul de amplasament al imobilului , atat .la prezentarea casei mi-au spus ca este din caramida iar acum am constatat ca este din bca . in februarie i-am cerut prin email sa-mi dea actele care au stat la baza intocmirii contractului de v-c acestea fiindu-mi necesare la banca , mi-a raspuns ca daca solicita banca le v-a da . recunosc ca "m-am grabit". vanzatorul,notarul si agentul imobiliar au fost in cardasie . ce pot face acum ?
@raluka Și cu ce va rezolva dvs situația o reclamație impotriva notarului? Cu nimic! Trist, dar asta-i adevarul.


Gheorghiescu a scris:

incredibilile sunt argumentele dumneavoastra doamna R


Sunt logice.
Argumentul dvs care e? Ca fiica vânzătorului e prietena cu notarul?
stimata doamna din raspunsurile dumneavoastra : "daca ma stiam suspicios de ce nu am mers la notarul ales de mine" ,"ca totul time de practica zonei respective' (atunci de ce mai avem legi ,oug etc daca fiecare face cum i se nazare ) ,in "cazul dumneavoastra intra la zidarie "(acest aspect nu este trecut ,este doar o supozitie )(vorbiti cu un evaluator imobiliar si o sa va lamureasca pt viitor) iar problema dumneavoastra ramane fiica vanzatorului ?. mentionez ca aceasta a fost prezenta si nu si-a adus aportul la tranzactie sub nici o forma . argumentele si sfaturile pe care eu le cer pe acest site trebuie sa fie in primul rand in conformitate cu legea si dupa aceia sa fie logice . doamna va rog cu respect , ca vad cum aceasta discutie cu dumneavoastra nu duce la nimic constructiv si devine prea personala , sa ii punem punct .
Dl. Goe dupa ce am patit ce am patit datorita "naivitatii mele" m-am documentat si inclin sa va dau dreptate dar trebuie incercat . pe internet sunt destule articole care incrimineaza si scot la lumina diferite fapte ale unor "notari". NU doresc sa arunc cu noroi pe aceasta breasla , pana la aceasta experienta dureroasa financiar , am intalnit notari in fata carora ma voi pleca cu adanc respect si-n fata actelor facute de dumnealor nu au avut ce obiecta nici macar instantele . stiu ca in toate categoriile profesionale exista si "uscaturi" trebuie sa facem in asa fel incat sa atentionam pe cine si cat putem asupra "profesionalismului ' acestora. am sa sesizez unnp si o sa vad ce se intampla . multumesc pt raspun domnule Goe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa noua construita pe amprenta casei vechi unika01 unika01 Buna ziua, Doresc sa achizitionez o casa. E noua, e la gri. Casa a fost construita intr-o zona necooperativizata (fara titlu de proprietatate), pe amprenta ... (vezi toată discuția)
Notarul este garant pentru actele inscrise in contract vanzare cumpărare? Ra'luca Ra'luca Bună ziua. Am cumpărat un imobil si, vânzătorul a prezentat la notar autorizație construcție-imobil din lemn, certificat fiscal-imobil din lemn, CADASTRU ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament vechi cu probleme rlv Epuree Epuree Buna ziua, Vreau sa cumpar pentru fiul meu un apartament receptionat prin proces verbal de predare-primire emis de Imobiliara RA - Sucursala Colentina la ... (vezi toată discuția)