conform c.p.p. motivarea recursului se depune la instanta cu cel putin 5 zile inaintea primului termen de judecare a acestuia. Daca nu am facut acest lucru mai are rost sa ma prezint in instanta?( Se primeste motivatia si in ziua recursului?)
Intai de toate trebuie sa mearga la dosar.
Va trebui luat dupa masa judecatorilor.
Ar trebui sa se grabeasca.
Chiar daca sunt revoltati nu ajuta cu nimic in concret.
Este posibil sa se fi facut o greseala in privinta comunicarii citatiei.In acest caz ati avea noroc.
Insa...trebuie sa aiba griva cu revoltarea intrucat fapta constituie infractiune si se poate aplica o pedeapsa cu executare chiar daca noi toti consideram ca ar fi corecta o pedeapsa cu suspendare.
Tot in legatura cu revoltarea lor va pot spune ca trebuie sa aiba mare grija deoarece daca a fost judecat fara sa fie citat situatia este foarte complicata...
Dupa parerea mea trebuia sa verifice ce se mai intampla cu dosarul si nu era foarte greu de facut asa ceva...mai ales daca au fost platiti...
Daca nu erau platiti puteau sa o faca din pura curiozitate sau/si pentru a informa clientul.
Marea problema este ca daca a fost citat la alta adresa exista posibilitatea de a se cere daune morale...
Ma refer la ipoteza in care recursul s-a judecat cu citarea inculpatului la alta adresa...
Dar...nu am inteles un lucru.Ei deschid dosarul dar l-au vazut si studiat mai inainte de a-l deschide...?
Sau mai intai deschid procesul si apoi il vad...?
Va intreb acest lucru deoarece cat stim noi atata stiu si ei la acest moment...
De aceea va ziceam ca ar trebui luat de la judecatori dosarul...
Avocatul a mers la judecatoria unde s-a eliberat mandatul de arestare si acolo i s-a spus ca ei nu au eliberat nici un mandat pe numele lui. :hm: Pe mandatul de arestare apare stampila judecatoriei dar nu apare nici o semnatura (nu se stie cine a a cerut asa ceva). Cei de la parchet sustin ca n-au facut recurs si nu stiu nimic. La fel cei de la casa de amanet sustin ca n-au nici o legatura.:-/
Pana la urma cine a facut recurs? Si de unde madatul pe numele lui?
Nu mai inteleg nimic....:wassat:
Dar...nu am inteles un lucru.Ei deschid dosarul dar l-au vazut si studiat mai inainte de a-l deschide...?
Sau mai intai deschid procesul si apoi il vad...?
Deja stiu dosarul pe de rost la cat l-au studiat.....
Apel
ruonscalafat
dupa ce Tribunalul Dolj va da o hotarare la finalul unui proces de fond, in cat timp trebuie efectuat apelul catre Curtea de Apel Craiova? (vezi toată discuția)