conform c.p.p. motivarea recursului se depune la instanta cu cel putin 5 zile inaintea primului termen de judecare a acestuia. Daca nu am facut acest lucru mai are rost sa ma prezint in instanta?( Se primeste motivatia si in ziua recursului?)
Daca nu s-a declarat recurs de parchet si nu s-a judecat fiind arestat in baza unei hotarari cu suspendare este o grava greseala.
Va trebui insa anulat mandatul...si doar instanta poate face asa ceva.
Trebuie stiut pe ce sa va judecati.
De aceea trebuie vazut dosarul.
Daca avocatii nu se descurca sa va judecati a doua zi puteti angaja inca un avocat.
Eu va multumesc foarte mult pt timpul acordat, sincer mi-ati fost de mare ajutor sa inteleg si eu cat de cat ce se petrece....:(
Maine o sa mai aflu si eu alte "detalii" de la avocati, deci maine s-au cel tarziu Marti o sa revin cu detalii despre ce s-a mai intamplat.
Parca sunt in zona crepusculara...:-/
Am aflat ca a fost arestat in urma neprezentarii la serviciul de probatiune (cred ca asa se zice). Persoana la care trebuia sa se prezinte acolo a emis mandatul pe numele lui pt ca nu a mers la "consiliere".
Ciudat pt ca la sfarsitul procesului cand s-a dat sentinta, nu a fost informat de asa ceva (cel putin asa sustine avocatul). Incepe sa ma enerveze avocatul ala! :foottap: Pai daca el nu stie/stia atunci cine????
Ma enerveaza si judecatoria asta....Cand e vorba de ceva in "avantajul" lor ,repede iti trimit scrisoare/citatie acasa dar cand a vorba de beneficul si binele nostru....uita sa te mai anunte!
Apel
ruonscalafat
dupa ce Tribunalul Dolj va da o hotarare la finalul unui proces de fond, in cat timp trebuie efectuat apelul catre Curtea de Apel Craiova? (vezi toată discuția)