Anul trecut in august, am luat cu imprumut 2000 euro de la niste prieteni fara nici un act legal doar cu o hartie scrisa la calculator si fara martori, acum ma someaza si ma ameninta sa dau banii dar nu am momentan de unde?
Ma pot da in judecata?
De fapt m-am uitat mai bine si nu este citatie, ci convocare la un cabinet a avocatului lor unde scrie sa ne prezentampentru a rezolva pe cale amiabila.Ce ar trebui sa facem ?Sa ne prezentam sau sa trimitem un avocat?Noi locuim in Constanta iar intrevederea e la Bucuresti.
transmite-ti prin posta raspuns ca suma imprumutata a fost restituita integral motiv pt care concilierea nu mai are nici un scop. eventual mergeti la un jurist/avocat sa va redacteze corect documentul.
daca este prevazuta si dobanda in contract ... este greu de crezut ca vor castiga in instanta, de aceea v-au chemat la conciliere prin birou de avocat tocmai ca sa recunoasteti debitul.
Urgent/ o pãrere
michi
1. s-a facut convocare la conciliere directa in luna februarie a acestui an. Trimis cu posta cu confirmare de primire. Deoarece nu s-au prezentat am introdus ... (vezi toată discuția)