avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
eu am doar 7,30 sunt foarte stresată , nu cred că se va intra cu 7,30
ptr. carmen miron:

Ciobanu şi Boroi - procedura civila.
Mitrache - penal general.

Vezi ca a aparut o carte de grile si spete la procedura civila - Gabriel Boroi şi Gabriela Raducan.
Am rezolvat-o (toata) sambata inainte de examen si nu am gresit decat o grila la pr. civ. , de 0.10. Grilele nu au fost identice cu cele date, evident....dar a fost un exercitiu profitabil, se pare.
La fel, la civil cursul selectiv al lui Boroi şi Stanciulescu, ros în ultima saptamana inainte de examen...rezultatul...o sg grila de 0.10 la civil gresita. Bine, succesiunile si contractele s-au completat si cu Deak, obligatiile si realele cu Barsan, dar asta este de notorietate.
dar penalul...si procedura penala....#-o
Nu fi atat de pesimista. Nu ai citit cartea Secretul? Zice ca trebuie sa fi pozitiv ca sa atragi lucruri bune. Tot ce pot sa iti spun este parerea mea ... poate subiectiva. Am fost si in toamna si de data aceasta subiectele mi s-au parut mai perfide. Se gatau in amanunte. In toamna s-a intrat cu 7 si nu s-au ocupat locurile.
Karmina olt = valentinaqq
carmen_miron a scris:

Stiu ca sunteti tare stresati de rezultatul examenului si eu as fi la fel ... Dar se pare ca ]ntr-adevar conteaza foarte mult dupa ce inveti, asa ca voi ce ziceti, ce sa aleg
- Ciobanu si Boroi - Drept procesual civil aprilie 2009
sau
- Tabarca - Drept procesual civil martie 2008
sau
- Codul de procedura civila comentat si adnotat de Tabarca?
La penal special ce alegem:
- Mitrache
sau
-Toader
Va intreb pt ca aceste carti imi lipsesc si nu imi permit financiar sa le iau pe toate.
Asa ca va raman datoare si va tin pumnii la toti.
Eu din Bihor nu stiu pe nimeni care a luat peste 7. Stie cineva din zona Ardealului ceva note?

Nu pot sa-mi dau cu parerea pt. ca nu am invatat dupa niciunul dintre ei...
Eu la Procedura Civila am invatat dupa LEȘ, o editie veche...2000 cred, evident tinand cont de modificările ulterioare.
La Penal special eu am invatat de pe niste autori care nu i-am vazut amintiti pe site: Ilie Pascu si Mirela Gorunescu, editia 2009. Mi-a placut f. mult. Are multe spete...toate RIL-urile...Practic toate subiectele de penal special care s-au dat se regaseau in carte. Numai eu nu mi-am adus aminte tot...:D.

Oricum un sfat care ti-l dau:nu te grabi cand inveti. Stai pe ele pana intelegi exact. Daca inveti logic si ajungi sa faci conexiuni....va mult mai usor.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2010
Karmina, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)