avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Oricum, si tie felicitari pentru nota. Nu inteleg pur si simplu. Tie cum ti s-au parut subiectele fata de cele din toamna? Din maramures este o persoana care a facut de nota 7,7 la procurori.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2010
dia_anna, utilizator
Stiu ca sunteti tare stresati de rezultatul examenului si eu as fi la fel ... Dar se pare ca ]ntr-adevar conteaza foarte mult dupa ce inveti, asa ca voi ce ziceti, ce sa aleg
- Ciobanu si Boroi - Drept procesual civil aprilie 2009
sau
- Tabarca - Drept procesual civil martie 2008
sau
- Codul de procedura civila comentat si adnotat de Tabarca?
La penal special ce alegem:
- Mitrache
sau
-Toader
Va intreb pt ca aceste carti imi lipsesc si nu imi permit financiar sa le iau pe toate.
Asa ca va raman datoare si va tin pumnii la toti.
Eu din Bihor nu stiu pe nimeni care a luat peste 7. Stie cineva din zona Ardealului ceva note?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2010
carmen_miron, utilizator
dia_anna a scris:

Oricum, si tie felicitari pentru nota. Nu inteleg pur si simplu. Tie cum ti s-au parut subiectele fata de cele din toamna? Din maramures este o persoana care a facut de nota 7,7 la procurori.

eu acum am dat prima data...deci nu ar fi corect sa-mi dau cu părerea despre cele din toamna!
la procurori, in olt, nu stiu nicio notă peste 7 ...la judecători nu cunosc toate notele, se pare că ar fi un 7,30.
dia_anna a scris:

Sper sa fi castigatoare! Din Brasov e pentru judecatori.

mersi!:vishenka:
la fel iti doresc!
sincer, sa dea D-zeu sa ia toata lumea!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)