Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Eu invat cam de o luna si am terminat obligatiile. Am facut grilele lui Voineag de la obligatii si nu pot spune ca reusesc sa fac fara greseala, chiar daca e materia proaspata in cap ... asa ca ma apuca groaza cand ma gandesc cata materie e #-o
Multumesc pentru incurajari, acum insa alerg dupa serviciu.
Simpt ca inebunesc acasa. Pana acum aveam un serviciu foarte solicitant si nu puteam sa invata in paralel dar si sa stai acasa nu-i o solutie, pentru ca tot timpul stai sub presiunea ca ,,daca nu iau ce fac'' si stresul nu-ti da confortul necesar pentru invatat.
eu sunt din bucuresti. am niste emotii teribile! sincer dupa ce tmi-am facut punctajul si am vazut care a fost ultima medie in martie trecut mi-am zis ca totul e pierdut! acum mai am o usoara speranta insa nu pot evita sa nu ma simt dezamagita si suparata pe mine pentru ca nu am dat suficienta atentie penalului (i-am alocat doar o luna si jumatate) pentru ca nu am citit toate ril-urile, pentru ca am revenit asupra unui numar de 4 intrebari si bineinteles ca prima data raspunsul a fost corect iar ulterior am bifat gresitX-(, etc. Sunt suparata pe mine, am reusit sa pierd cel putin 0,80 pct. din cauza neatentiei#-o! Am facut civilul si procedura civila aproape perfect (am gresit doar 2 grile) si am facut praf penalul! Asta e ! Ii felicit pe toti cei care au fost mai atenti decat mine! Cred ca o sa inebunesc pana luni! Sincer nu-mi fac prea mari sperante ca se va intra ca in noiembrie 2009 cu ultima medie 7.00. Eu cu 73 de puncte chiar nu imi fac iluzii!
Si parerea mea este ca nu trebuie sa se renunte daca acesta este cu adevarat visul. Eu, daca nu voi reusi, voi incerca din nou in toamna si... ar fi a treia oara. Faceti si voi la fel. Opinia mea este ca justitia are cu adevarat nevoie de oameni hotarari care sa stie sa aprecieze dificultatea prin care au trecut ca sa ajunga magistrati. Vor privi lucrurile mult mai serios. Continuati!!!
Nu fi atat de pesimista. Opinia mea este ca subiectele din primavara trecuta au fost "parfum" fata de cele din acest an. Nu poti compara media de anul trecut cu subiectele din anul acesta!