pentru Karmina
am incercat sa-ti raspund pe privat si n-a mers,asa ca....
ziua buna!
multumesc.nu stiu prea multe note.mai stiu de un 7,3 si de un 7,5 la procurori.te inteleg perfect.primavara trecuta am tremurat si eu cu un 7.05.insa nota pe care o ai tu iti da o..... SPERANTA LEGITIMA....in general,din ce-am vazut in ultimii 2 ani de cand m-am apucat de "sportul" asta , zic eu, ca un 7,5 iti asigura intrarea la procurori.asta ghidandu-ma si dupa ce au scris cei de pe forum.eu iti tin pumnii!
Si eu tot la judecatori. Multumesc de incurajari. Nu stiu ce sa zic, imi fac curaj pentru sesiunea din noiembrie deocamdata. Nu vreau sa ma simt prea dezamagita dupa ce voi vedea rezultatele, asa ca ma pregatesc sufleteste pentru ce e mai rau. Asa imi trebuie daca am fost cu capul in sac X-(. Vom trai si vom vedea. Este a doua oara cand incerc, prima data la INM in 2007 am picat cu 60 puncte iar acum as comite-o cu 73. Ce sa zic, e din ce in ce mai bine. Practica mea pe civil de aproape 4 ani s-a vazut, la penal insa...
Eu am in spate o practica de 11 ani si tot degeaba! La penal am facut aproape perfect (gresita o intrebare si o speta0, Dar la civil, practica mea, am facut mai multe erori decat m-am asteptat vreodata sa fac!