Mai dai examen si in toamna?
[Da m-am hotarat sa mai dau si in toamna examen pentru ca acum am fost aproape, iar in toamna cu ajutorul lui Dumnezeu poate il iau
intreruperea nu a fost pt crestere copil, ci pt ca am locuit pe alte continente. pana la primavara viitoare s-ar face 5 ani, din bucati, doar ca ultimul an si jum. doar 4 ore pe cartea de munca. as da un tel, eventual la csm, dar mi-e ca cine stie ce raspuns primesc la tel... ma gandeam ca poate a fost cineva intr-o situatie asemanatoare.... oricum, exista regulile astea scrise undeva?
bună, spune-ne şi nouă din ce te-ai pregătit la penal şi la procedură, eu de ex. am făcut mai tot pe civil şi procedură civilă, dar penal şi proc. pen f. f. f. slab pt. cât m-am pregătit la aceste materii
Mie mi-au luat in calcul si cei 3 ani de crestere a copiilor, caci doar zilele acestea as fi facut 5 ani lucrati efectiv si mi-au validat dosarul inca din toamna.
Primul meu job a fost de `jurist~ si a treb sa completez dosarul cu acte doveditoare ale profesiei de cons juridic > fisa postului, adeverita de la acest loc de munca.
Cineva a spus ca vineri dupa masa se vor afisa rezultatele ? eu stiam ca luni.