Ascultandu-va pe voi ieri mi-am comandat
- Drepturile reale principale de Barsan - noiembrie 2008
- Drept procesual civil de Ciobanu si Boroi - aprilie 2009
Sotul meu a spus ca e o investitie care produce dobanda :D
Azi am auzit ca in Bihor ar fi o persoana care a luat peste 7 - nu stiu pt ce a optat.
Referitor la concediu pt ingrijirea copilului si eu sunt interesata - daca se ia in calcul atunci sigur ne vedem in toamna, fac vechimea pe 1 aprilie.
Buna!
M-am hotarat sa ma inscriu si eu in comunitatea asta, ca parca daca suntem mai multi pe aceeasi lungime de unda, sperantele devin mai mari iar frustrarile mai mici.
Am dat si eu ex de doua ori pana acum, insa mai mult de 6 si ceva nu-mi iese nici in ruptul capului. Dupa o prima etapa de genul " eu am terminat cu distractia asta, nu-mi mai complic viata", a urmat etapa a doua" pune mana si invata mai mult ca n-are cum sa nu-ti iasa pana la urma"
Va felicit cu drag pe cei care ati reusit sa treceti de cifra 7 si sper sa luati examenul, iar noi ceilalti, sper ca vom reusi sa ne ambitionam suficient de mult , sa trecem peste oboseala, peste orgolii ranite si sa facem in toamana o figura frumoasa.
Si ca sa ajut la completarea clasamentului pe care il faceti pot sa va spun ca in hr e o nota de 8 si ceva la judecatori si un 7,35 la procurori.
V-am pupat :)