avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
nu avem de unde stii...
informatii avem din toata tara....dar...nu suficiente ...au fost totusi 1500 de candidati...
cu siguranta vor fi multi sub 7....dar cati oare peste 7???? :-/

va rog sa nu prea scrieti azi, pentru ca am ceva treaba, iar voi ma tineti lipita de calculator!:foottap:
sendre a scris:

totul pentru victoria finala....karmina.... de ce sa-ti faci griji cumva ca are mai multa experienta....:D.. bine ai revenit printre noi....

te-ai prins...:giggle:

a fost o gluma...:pleasantry: ....important e sa luam, nici nu mai conteaza unde...:)
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2010
Karmina, utilizator
Eu daca as fi in locul tau nu mi-as face nici cea mai mica problema...sincer....ai sa vezi ca la procurori nici nu se ocupa locurile sau oricum o sa se intre spre 7....cat sa fi gresit? o grila?... si tot ai nota suficienta...si nu spun asta doar din complezenta...
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2010
sendre, utilizator
apropo de cât de bine sunt pregătiţi unii magistraţi, astăzi am primit la birou o sentinţă care cuprinde considerentele de la o altă hotărâre. Ãştia nici nu se uită pe ce semnează, dar să-i mai pui să judece drept......
:oops:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)