avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
sendre a scris:

Ma face sa rad doamna Presedinte: noi suntem slabi pregatiti dar onor magistratii iesiti la pensie dau pe dinafara de carte.....nu am scapat de cliseele astea nici la 20 de ani de la revolutie.....

Ai dreptate...
Pai in conditiile astea nu avem niciodata sanse sa ajungem acolo..........
sendre a scris:

Eu daca as fi in locul tau nu mi-as face nici cea mai mica problema...sincer....ai sa vezi ca la procurori nici nu se ocupa locurile sau oricum o sa se intre spre 7....cat sa fi gresit? o grila?... si tot ai nota suficienta...si nu spun asta doar din complezenta...

mersi, sendre!:kissing:
Pentru putin... e meritul tau si stiu ca ai muncit mult sa ajungi aici...Meriti felicitari=D>=D>=D>..desi stiu ca mult mai bine te simti ca ai reusit sa-ti dovedesti tie ca se poate...si altora ....care sunt dezamagiti de examenul asta....si fac asa#-o
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2010
sendre, utilizator
sendre a scris:

Pentru putin... e meritul tau si stiu ca ai muncit mult sa ajungi aici...Meriti felicitari=D>=D>=D>..desi stiu ca mult mai bine te simti ca ai reusit sa-ti dovedesti tie ca se poate...

:kissing:

dar NU si celor dezamagiti de examen....practic e lupta fiecaruia, pentru propriul său loc....:(
si sincer: TOTI SUNTEM NISTE INVINGATORI, indiferent daca luăm sau nu acest examen, pentru curajul de a participa la un astfel de examen, pentru voința de a face sacrificii in acest scop....de a invata atat de mult....CLAR SUNTEM MAI BUNI decat altii! Marea majoritate au familie, copii, serviciu obositor....DAR AU MERS MAI DEPARTE!
De aceea consider că cei care nu vor lua TREBUIE sa mearga mai departe optimisti si increzatori...nu dezamagiti! S-a dat o pagină a cărții....dar povestea nu s-a terminat...mai sunt multe file....
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2010
Karmina, utilizator
@karmina

Sustin cele afirmate de tine TOTI SUNT INVINGATORI toti participantii la acest examen.
La toamna si eu ;) vreau sa reusesc sa-mi schimb statutul social

Citesc tot ceea ce psotati si-mi place entuziasmul si optimismul pe care-l transmiteti.

=D>=D>=D>

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)