avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Valentinaqq, noi nu vom fi bătrâne...:rolleyes:....eu, poate țâfnoasă și sclerozată, căci oricum nu mai aveam mult să ajung, dacă nu dădeam odată examenul. .:duh:..

Nici eu nu le citesc....
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2010
Karmina, utilizator
Pe mine, aseară, din cauza forumului şi a telefoanelor interminabile despre magistratură, soţul m-a ameninţat că-mi face guler laptopul...Evident, cred că e mult mai stresat... numai eu ce i-am putut face în cele 50 de zile cât am învăţat!!1
te cred....ma regasesc in ceea ce spui (in afara numarului de zile)....:D

vă pup, dragi prieteni și vă doresc un week-end plăcut și cât mai scurt!
dacă mai aflați ceva, nu ezitați să postați pe forum!
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2010
Karmina, utilizator
cred ca ne-am ticnit cu totii.. ce linistit eram in noiembrie cu 6,55...dar tare ofuscat....
eu în toamnă am avut un amărât de 6,65:">

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)