avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Eu am cam luat o pauza de la scris.Mi-am petrecut timpul cu printesica mea.
Eu cred ca am inteles de ce nu a vrut D-zeu sa iau examenul acum:aseara cand m-am dus sa-mi culc printesa(care desi are 1 an si 5 luni doarme singura in patul ei) m-a luat de gat, m-a pupat si a inceput sa zica de mai multe ori "mama" si nu mi-a dat drumul pana nu a adormit.
Pentru asemenea momente, parca as renunta si la examen:D
Morala:trebuie sa mai stau cu printesa mea cel putin pana la 2 ani.(adica exact pana la urmatorul examen din toamna):D=D>
Unde plecam eu departe de ea?:((
Conform statisticilor si gradului sporit de dificultate al concursului din 21.03.2010 nu vor fi ocupate toate posturile scoase la concurs atat pentru judecatori cat si pentru procurori, astfel incat apreciez ca se va promova concursul si cu nota 7,00. Succes!
doctorul jude a scris:

Conform statisticilor si gradului sporit de dificultate al concursului din 21.03.2010 nu vor fi ocupate toate posturile scoase la concurs atat pentru judecatori cat si pentru procurori, astfel incat apreciez ca se va promova concursul si cu nota 7,00. Succes!

sa v-auda D-zeu !
in alta ordine de idei va doresc un weekend frumos tuturor, iar celor care inca mai sunt in carti(adica in asteptarea rezultatelor),as vrea sa dormiti pana luni si sa nu va trezeasca decat sotul sau sotia(sau sampaniile desfacute de ei), sa va anunte ca sunteti admisi!:thumbup:
noapte buna!:)

doctorul jude a scris:

multumim!
tind sa cred faptul că cineva stie ceva ce noi nu stim....:D......sa dea Dumnezeu sa ia examenul toti cei care au nota minim 7...si, in primul rand, prietenii mei de acest forum! :luck:

Marius2000, la fel de dragut ca totdeauna!:kissing:

noapte buna! :)
doctorul jude a scris:

Hai sa fiu io iar "ăla rău" :D
Domnule doctor, mă-ndoiesc profund de diagnosticul exprimat. Nu mă bazez pe statistici, mă bazez pe propriile simţuri şi criterii de evaluare.
Iau în calcul şi varianta potrivit căreia dumneavoastra nu vorbeati serios, iar afirmaţia dumneavoastră era o simpla incercare de a mentine optimismul debordant afisat in ultima vreme pe forum. Dacă-i aşa, vă rog să mă ignoraţi.

Oarecum off-topic: Durerea nereuşitei e direct proporţională cu înălţimea aşteptărilor.

Cu scuzele de rigoare, nu vreau să vă stric atmosfera, încerc doar să vă menţin cu picioarele pe pământ. Un pic de realism nu strică.
Weekend plăcut tuturor.:coffee:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)