avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuzul președintelui asociației de a ne aproba ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuzul președintelui asociației de a ne aproba desprinderea din asociația de proprietari

Locatarii unei scări de bloc vrem să ne montăm apometre cu citire la distanță, dar președintele asociației de proprietari și administratorul nu sunt de acord să ne desprindem din asociație. Toți locatarii suntem de acord, nu avem restanțe, dar nu vor să ne aprobe, deși primarul ne-a spus că e imposibil să ne împiedice. Ce putem face?
Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2022
zmarius, utilizator
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 09:49, 1 Iulie 2023
De acord cu încheierea discuției, cu precizarea că nu gust remarca dvs. cu privire la subiectivitivism, subiectivitivism care de altfel vă revine.

Diferența de opinii este generată de faptul că dvs. priviți lucrurile strict teoretic pe câtă vreme de peste doi ani eu sunt implicat activ în activitatea asociației, astfel lovindu-mă de latura practică, ceea ce m-a obligat să studiez multă jurisprudență în materia asociațiilor de proprietari pentru o interpretare corectă, în consonanță cu interpretarea instanțelor, iar nu subiectivă a normelor legale incidente în materie.

De aceea v-am recomandat să faceți acel pas.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iulie 2023
robert1958, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele si administratorul asociatiei vulturul -zarnesti, ... profesoara10 profesoara10 Presedintele si administratorul asociatiei Vulturul -Zarnesti, jud. Brasov au decedat.Fiica fostului administrator si cenzorul au influentat membrii asociatiei ... (vezi toată discuția)
Noi avem o asociație de proprietari pe scară, dar nu ne-am ... zmarius zmarius Noi avem o asociație de proprietari pe scară, dar nu ne-am despărțit de cealaltă asociație, având restanțieri. Plățile (apă și curent pe scară) le ... (vezi toată discuția)
Legea 196/2018 Ion Artene Ion Artene Buna Ziua.Va rog sa-mi comunicati - care este nr. de proprietari care trebuie sa depuna declaratia si cererea de adeziune pentru ca asociatia sa-si poata face ... (vezi toată discuția)