avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... dupa cati ani poate deveni avocat un consilier juridic?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

dupa cati ani poate deveni avocat un consilier juridic?

va rog sa-mi spuneti care stiti dupa cati ani de cosilier poti sa te inscrii la devinitivat pentru a devenii avocat stagiar?
va multumesc
o zi frumoasa
Nu e de priceput greu, nu va faceti probleme... sunt toate modificari la Lg. 51... si eu am zbarcit-o mai pe la inceputul discutiei.

Despre dovada definitivarii nu stiu ce sa va spun, ca nu stiu cum e reglementata profesia dumneavoastra; daca aveti ex de definitivare, acela trebuie promovat; daca nu, presupun ca e vechimea pe cartea de munca.

Pentru Bucuresti faceti un drum pe dr. Raureanu, treceti de cerber, urcati la et 5, la Cancelarie, dati frumos un buna-ziua si intrebati de vechime. Ori, cu nervii tari, sunati; tel insa sunt mereu ocupate la BB.
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2010
ContSters120042, utilizator
Va multumesc foarte mult pentru raspuns si promptitudine. Numai bine!
mai stai oleaca.

iote ce zisa constitutionala ieri:

Decizia nr. 109/9 februarie 2010, dosarul nr. 3324D/2009, Curtea Constitutionala a admis exceptia de neconstitutionalitate a OUG nr. 159/2008 pentru modificarea si completarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat. Exceptia a fost ridicata in dosarul 166/33/2009 al Curtii de Apel Constanta, Sectia comerciala, maritima si fluviala, contencios administrativ si fiscal, care la data de 16 martie 2009 a hotarat sesizarea Curtii Constitutionale.
Minuta: “Cu majoritate de voturi admite exceptia. Defintiva si general obligatorie.”

e pentru vechime 10 ani si doctorii in drept, numai ca cine stie, or mai fi si alte exceptii ridicate pe la CC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu sa te inscrii in ccj? diana2007 diana2007 speta este urmatoarea: Ana este angajata consilier juridic intr-o institutie publica din 2005. In anul 2006 a fost numita in functie publica - functionar ... (vezi toată discuția)
Primirea în barou a consilierilor juridici RISTA CONSULTING RISTA CONSULTING Va rog, din text reiese ca si consilierii juridici pot intra in barou? si doar acei care au sustinut in septembrie 2020 examenul de definitivat in acesta ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic cu vechime 5 ani poate sustine examen pentru primirea in profesia de avocat ca avocat definitiv? aleodor27 aleodor27 In conditiile in care un consilier juridic cu vechime de peste 5, daca nu a fost si nu este inscris in Colegiul consilierilor juridici sau in alte asociatii, ... (vezi toată discuția)