avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt în divorț cu soția mea care ea are un copil ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt în divorț cu soția mea care ea are un copil mulatru rezultat ...

Sunt în divorț cu soția mea care ea are un copil mulatru rezultat dintr-o aventură din timpul casniciei și eu ne putînd face copii atunci lam trecut pe numele meu acum că suntem în divorț vreau să șterg și copilul după numele meu și să nu dau pensie alimentară țin să precizez că copilul are 15 ani
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:20, 5 Aprilie 2023
deci ar fi aplicabil în opinia mea noul cod civil.

Nu e, dar nu conteaza ca oricum ar fi, omul a cunoscut de 12 ani ca nu e al lui.
[ link extern ] /
Conform Deciziei nr. 33 din 17 mai 2021 pronuntata de ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE
Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept in Dosarul nr. 372/1/2021, in interpretarea şi aplicarea dispoziţiilor art. 55 alin. 1 din Legea nr. 4/1953 – Codul familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, prin raportare la dispoziţiile art. 54 alin. 2 din acelaşi cod, ca urmare a efectelor Deciziei Curţii Constituţionale nr. 349 din 19 decembrie 2001, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 240 din 10 aprilie 2002, stabileşte că acţiunea în tăgăduirea paternităţii introdusă de copilul născut în timpul căsătoriei are caracter imprescriptibil.
Realitatea biologica oricand poate fi invocata impotriva celei declarate sau neconforme
[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
nu copilul e cel ce introduce
se formuleaza ptr de copilul minor, prin reprezentantul său legal,.... nu e prbl. Ideea e ca tot se vb de prescriptie... Daca exista interes se rezolva cu concursul mamei
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Se rezolva numai daca mama vrea.

Alte discuții în legătură

Recunoasterea paternitatii Elena Lidiana Elena Lidiana sun casatorita cu alt cineva dar de 2 ani sunt impreuna cu actualul meu prieten, acum sunt insarcinata si el vrea ca copilul sa poarte numele lui cum putem ... (vezi toată discuția)
Procedee de schimbarea numelui copiilor ,cu numele tatalui natural CGM74 CGM74 Dupa 10 luni de casnicie,din motive ìntemeiate,n-am separat ìn fapt,actiunea de divort a fost solicitata de catre mine dupa circa zece ani dupa (anul ... (vezi toată discuția)
Paternitate JulieC JulieC Ma adresez dumneavoastra cu o problema delicata. Sunt despartatita in fapt de fostul meu sot de doi ani de zile. Sunt intr-un proces de divort de in faza de ... (vezi toată discuția)