avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt în divorț cu soția mea care ea are un copil ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt în divorț cu soția mea care ea are un copil mulatru rezultat ...

Sunt în divorț cu soția mea care ea are un copil mulatru rezultat dintr-o aventură din timpul casniciei și eu ne putînd face copii atunci lam trecut pe numele meu acum că suntem în divorț vreau să șterg și copilul după numele meu și să nu dau pensie alimentară țin să precizez că copilul are 15 ani
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:20, 5 Aprilie 2023
Inchid subiectul ca va duceti in balarii cu Afganistan ul, iar initiatorul subiectului nu e interesat de subiect, doar l-a lansat si a luat pauza:).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea paternitatii Elena Lidiana Elena Lidiana sun casatorita cu alt cineva dar de 2 ani sunt impreuna cu actualul meu prieten, acum sunt insarcinata si el vrea ca copilul sa poarte numele lui cum putem ... (vezi toată discuția)
Procedee de schimbarea numelui copiilor ,cu numele tatalui natural CGM74 CGM74 Dupa 10 luni de casnicie,din motive ìntemeiate,n-am separat ìn fapt,actiunea de divort a fost solicitata de catre mine dupa circa zece ani dupa (anul ... (vezi toată discuția)
Paternitate JulieC JulieC Ma adresez dumneavoastra cu o problema delicata. Sunt despartatita in fapt de fostul meu sot de doi ani de zile. Sunt intr-un proces de divort de in faza de ... (vezi toată discuția)