avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Avem in Romania politicieni de profesie? Acei ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Avem in Romania politicieni de profesie? Acei politicieni instruiti in ale politicii pe la scolile de profil.

Daca ne uitam la foarte multi concetateni implicati in politica, indeosebi la nivel inalt, vedem ca in C.V.-ul lor, la rubrica specializare, avem directori, manageri. Unde sunt acei politicieni autentici, de cariera, specializati pe acest domeniu?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 10:31, 20 Martie 2010
Bine zis maestre, dar cum ramine cu batrinetile noastre, astia ne vor duce la groapa direct de la birou dupa noua lege a pensiilor, nu ca sunt egoist dar as vrea sa ma pot bucura si eu de pensie pentru cit am muncit si as vrea sa fac si ceva in sprijinul copiilor nostri, dar m-am convins ca numai o noua revolutie este o solutie !
si eu la fel, dar majoritatea s-a indobitocit si asta e rau, nu mai merg la vot pentru ca sunt scirbiti de aceiasi politicieni care migreaza de colo colo numai pentru a-si satisface proriile nevoi, pentru ca coruptia este mare si la nivel inalt si au obosit dar au pentru ce trai : sa-si platesca datoriile !
Nicolae Titulescu spunea "Soarta este scuza celor slabi si creatia celor tari.".

Eu spun ca nu avem alta varianta decat sa ramanem fermi pe convingerile noastre si daca nu exista acea realitate care ne-o dorim, atunci ea va trebuii creata.
Avem realitatea pe care ne-o dorim. Avem oamenii pe care-i sustinem.
Sunt convins ca marea majoritate a oamenilor, cand merg la alegeri, cand aleg, nu stiu ce-i asteapta. Drept dovada ca nu se castiga alegerile pe programe ci pe emotii.
Apoi, multi oameni doresc doar sa moara capra vecinului, dorinta materializata de politicienii alesi si de. Multora li s-ar potrivi un avertisment:
"Atentie la ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca"
Culmea paradoxului este ca daca majoritatea este de parare ca lucrurile merg din prost in mai prost in aceasta tara, prin definitie, intr-un stat democratic, aceasi majoritate ar avea puterea de a schimba lucrurile..., dar nu se intampla.
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2010
ContSters125171, utilizator

Alte discuții în legătură

O tara cu presedinte independent miluc miluc Romania are nevoie mai mult ca oricand de un presedinte INDEPENDENT si cand spun asta vreau sa zic ,nu independent de stanga ori dreapta,ci un presedinte in ... (vezi toată discuția)
Discursul regelui Ares-3 Ares-3 In semn de respect pentru istoria poporului roman (sintagma aproape demonetizata pentru ca face parte in anumite ocazii din discursuri goale ca si mesaj) si ... (vezi toată discuția)
Pentru ce se bat.................? miluc miluc Va rog sa va spuneti parerea in mod decent despre................ ... (vezi toată discuția)