Bună ziua,
În cazul în care întreținerea se plătește online, pe internet sau cu cardul cum se poate obține chitanța eliberată de casieria Asociației Proprietari.
Mulțumesc anticipat.
adriandimitriu
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Incet incet ajung sa cred ca fiecare Asociatie isi merita....Dorelul. Dvs ati vrut de la inceput chitanta. Administratorul s-a straduit sa va faca pe plac, ca sigur l-ati batut si pe el la cap. Iar acum, intrebati care-i spilul? Asta va pot intreba si eu: care a fost rostul?
Treaba lui , daca atata Il duce capul …. Il va lua la intrebari contabilul cand va avea minus de casa … Numerarul pe care il are trebuie sa fie identic cu suma chitantelor emise . Daca e mai mic , are minus si trebuie sa puna banii din buzunar .
Astazi 11 0ctombrie 2025 am stat de vorba cu alti vecini care sunt interesati sa plateasca cu cardul, fara sa se mai complice cu casieria DAR stupoare mi-au spus ca dorel ‘l nostru de administratie le-ar fi recomandat sa plateasca la casirie deoarece plata cu cardul e mai complicata pina cind ajung banii in cash la casierie..
Ce pot eu sa inteleg este ca banii de intretinere pe care i-am platit cu cardul au ajuns pina la urma in cash in caseria AP, adica mi-au fost eliberate pina la urma chitante pt ca banii au fost transferati in cash din contul AP in caseria AP? ( adica ca si cum as fi platit fizic, cu cash, la casieria AP)
Banii platiti prin card ajung in contul asociatiei deschis la o banca, nu se intorc in casierie.
Din respectivul cont, asociatia plateste facturile comune emise pe asociatie.
Greutatea consta in faptul ca administratorul/ casierul asociatiei trebuie sa se deplaseze la banca, sa scoata extras de cont (pentru a afla, cine a platit in cont) pentru a putea calcula, in cunostinta de cauza, cota parte ce revine proprietarilor din total factura emisa.