Bună ziua,
În cazul în care întreținerea se plătește online, pe internet sau cu cardul cum se poate obține chitanța eliberată de casieria Asociației Proprietari.
Mulțumesc anticipat.
Contestatii dvs. se pot trimite prin posta cu confirmare de primire, daaca vi se refuza inregistrarea la asociatie.
Daca administratorul nu are atestatul necesa, puteti sesiza serviciul specializat din primarie care se ocupa de asociatiile de proprietari.
In adunarea generala puteti schimba administratorul, presedintele, cenzorii, prin votul proprietarilor.
Eu vă spun să faceți ceva, dv. îmi spuneți că ați făcut de mai multe ori pe jumătate. Asta nu aduce răspunsuri, nu în acest mod. Atestatul administratorului poate fi verificat, CIM la fel. Este nevoie să faceți demersuri civile, poliția nu are atribuții în domeniu. Puteți să le faceți singur sau să discutați cu un avocat.
Sunt in a 4-a luna de plata cu cardul direct in contul asociatiei de proprietari si iar am fost trecut cu restanta pe luna a 3-a, asa cum mi s-a intimplat si in prima luna.
In prima luna am vorbit cu presedintele si restanta a fost stearsa, incercuita. (ca si cum as fi platit-o in cash, DAR na am zis sa nu fiu circotas si sa o las asa ca oamenii sunt la inceput si reusesc sa reglez lucrurile pe parcurs)(tin sa precizez ca dupa primele doua luni am primit si o chitanta cu suma totala pe primele doua luni)
In a 3-a luna am vorbit cu presedintele DAR stupoare, imi spune ca banii DA au ajuns in contul asociatiei ASA CA se duce el cu banii lui la casierie ca sa ia chitanta ca si cum as fi platit eu cu cash IAR dupa aceea trece pe la banca sa retraga suma respectiva DAR banca ii retine comision la retragere, insinuind ca ar trebui sa-i platesc comisionul. MOMENT IN CARE am incercat sa-i explic cum ca banii nu trebuiesc scosi din contul asociatiei, decit in anumite circumstante.
Trec si pe la domnul administrator sa-l intreb de ce m-a trecut cu restanta CARE imi spune ca dpdv al lui nu am platit nici o intretinere pina cind banii nu ajung la casierie.
PRECIZARE: intre timp am facut o foaie A4 cu datele asociatiei care sa fie depusa la avizier dar nimica, isi paseaza treaba cu afisatul unul de la celalalt.
Ati primit o multime de informatii. Pe forum, nu avem cum sa va ajutam in alt mod. Nu putem obliga administratorul sa faca ce doriti dvs. Prin hotararea adunarii generale a asociatiei, administratorul poate fi schimbat.
Asociatia are obligatia, sa ia lunar (inainte de a afisa ce este de plata, la avizier), de la banca, extrasele de cont.