Bună ziua,
În cazul în care întreținerea se plătește online, pe internet sau cu cardul cum se poate obține chitanța eliberată de casieria Asociației Proprietari.
Mulțumesc anticipat.
Cind am platit cu cardul i-am comunicat presedintelui care a verificat prin home bank pt confirmarea platii.
Apoi dupa doua luni m-am trezit in cutia postala si cu chitantele de la casierie, ca si cum de fapt as fi platit direct la casieria asociatiei.
Astazi cind am vorbit cu alti vecini mi-au spus ca administratorul le-ar fi spus ca metoda de plata cu cardul este mai grea/anevoioasa pt a ajunge banii la casierie.
INTREBAREA MEA:
Ce s-a intimplat cu banii AP dupa ce am platit cu cardul, au ramas in contul AP sau au fost scosi pe motiv ca va plati utilitatile aferente in cash ?
PS:
Administratorul nostru este cel de o vesnicie,, fara nici un atestat, fiind inca tinut cu acordul noului presedintelui de AP. ( pe principiul, il recomanda vocea si talentul, ca sa fac haz de necaz ;-))) )
De ce ar fi scosi banii din contul asociatiei cand plata facturilor se poate face direct din cont ? Lamuriri directe puteti primi numai de la administrator/ casier/ presedinte de asociatie.
Buna ziua d-nul Popa GHEOGHE
De acord cu dvs cum de ce ar fi scosi banii din contul AP, DAR de unde pot sa stiu ce plateste si cum plateste PT CA asa cum bine imi sugerati lamuriri directe LASA de dorit pt ca admin-ul este acelasi de peste zeci de ani fara un act oficial in baza caruia isi efectueaza INCA activitate in cadrul asocIatiei iar presedintele nu raspunde la oameni iar la mine raspunde pt ca ultima oara l-am cam pus la colt ca sa pot obtine ce se poate obtine pt moment, ca sa zic asa ca un “diagnostic de etapa”..
Eu intrebam ce se alege cu banii platiti cu cardul PT CA atunci cind voi avea timp as vrea sa vin cu o firma de cenzorat la AP a noastra sau sa apelez la serviciul financiar-contabil de la primarie PT CA dupa aceea sa actionez in judecata, asa ca daca as putea putin sa anticipez lucrurile cu atit mai bine.
IDEEA DE BAZA ar fi ca pt moment administratorul precum si presedintele sunt ostili in relatia cu proprietarii (nelamuriri, intrebari, clarificari ….) dar cind ii iau la bani marunti o dau la intors , ceea ce nu-i normal intr-o AP normala/sanatoasa.
Va multumesc anticipat pt intelegere
Asociația de proprietari poate hotărî în AG schimbarea ambilor. Până atunci puteți face cereri către asociație să vă clarifice anumite aspecte, cu mențiunea că în 10 zile vă adresați compartimentului specializat din primărie. Și așa faceți.
Buna ziua
Cereri catre asociatie am tot facut (recomandat, confirmare de primire si continut declarat) dar nici pina in ziua de azi nu am vazut nici macar un nr de inregistrare… ( contestatiile au fost facute in legatura cu justificarea sumelor de bani legate de fondul de reparatii ( cine avizeaza lucrarile,, care sunt devizele lucrarilor,, cine face receptia lurarilor, facturi de la lucrari), de asemenea contestatiile au fost facute in legatura cu salariul admin in conditiile in care admin-ul nu are nici un atestat, nici o polita de asigurare iar mai nou din 1200 RON a transformat in 1500 RON fara nici un act etc ca sa nu mai vorbesc de contestatiile in legatura cu consumul de apa rece si calda (cum se face ca mc AR variaza de la o luna la alta,, cind s-a realizat controlul metrologic al apometrelor))
DINTRE TOATE cele enumerate mai sus s-a obtinut DOAR montarea de apometre radio iar asta dupa ce tot noi am alergat (nici admin-ul, nici presedintele nu au facut ceva), in rest liniste si pace, trai pe vatrai.
Ma gindeam sa ne indreptam catre o firma de cenzorat care sa realizeze verificari situatie sold active si pasive, ce contract are acest admin CIM sau prestari servicii etc, de asemenea am mai vorbit intre noi proprietarii sa chemam politia cind e zi de incasari ca sa-l intrebe pe admin de acte (cf legii asociatiilor 196/2018)
Va multumesc