avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionari publici

va rog sa-mi spuneti si mie ,daca sunt functionar public, referent cu atributiuni de asistenta sociala si am terminat fac. de sja brasov -administratie publica poate unitatea sa ma transfere pe un oost de agent agricol fara sa mai dau examen, cu toate ca acest post il ocupa un inginer agricol dar a iesit la pensie va multumesc.
Bună ziua. Vă rog să mă scuzaţi dar în condiţiile în care eu cumulez atribuţiile a două funcţii deci a mea şi a colegei care a ieşit la pensie nu am dreptul la o retribuire mai mare ? Care sunt prevederile legale în acest domeniu pentru situaţia de cumul de funcţii? Deci eu acum muncesc pt. doi şi primesc tot acelaşi salariu?
Vă mulţumesc pt. răbdare şi înţelegere.
Nu exista cumul de functii pentru functionarii publici. Daca sunteti functionar contractual, atunci, aveti dreptul la cumul de functii. :)
multumesc pentru raspuns ,dar in situatia asta ce sa fac sa muncesc pentru doi si sa nu primesc nimic ,oare nu exista o posibilitate
multumesc pentru raspuns dar.tot nu stiu ce sa fac sa accept acum tot ce vrea sa-mi treaca in fisa postului,respectiv atributiuni a doua posturi fara cumul fara bani pentru ca noi suntem functionari publici si contractuali taie frunza la caini. chiar nu exista si nimic pentru noi.la 31 decembrie am beneficiat de un salariu mai mare ca ni se dadea 20 lei pe zi pentru mentinerea sanatatii si am inteles ca nu mai avem dreptul. Va rog spuneti-mi acesta nu era stabilit in baza unei legi/?
a-si vrea sa va intreb ,daca este corect ca in fisa postului dupa toate atributiunile de servici pe care le ai sa mai mentioneze ;-si alte sarcini date de primar. este corect care sarcini acelea pot fi oricare.

Alte discuții în legătură

Delegare atributii functie conducere alexandru2004 alexandru2004 In anul 1997 am absolvit Colegiul administratie locala /secretariat ( SSD) angajandu-ma la Primarie in fct. de ref. de specialitate in cadrul compartimentului ... (vezi toată discuția)
Schimbarea functiei unui functionar public ContSters278216 ContSters278216 Buna ziua, sunt functionar public la o comuna, am avut promovare in functie in luna februarie 2013 cu f.b., calificativul in ultimii 2 ani f.b. nu am fost ... (vezi toată discuția)
Angajari - functionar public danaoli danaoli Sunt angajata la primarie de 5 ani pe post de inspector protectie civila dar prin dispozitia primarului am in atributii tot ce tine de asistenta sociala.Am ... (vezi toată discuția)