Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de supraetajare pe care am executat-o, apartamentele rezultate vanzandu-le prin promisiuni de vanzare-cumparare, cumparatori mutandu-se in ele. Banca nu mi-a instituit interdictie de construire si nici nu mi-a impus in contractul de credit sa cesionez autorizatia de constructie. in cazul in care ajung in executare silita cumparatorii vor putea cere validarea promisiunilor de vanzare cu servitute asupra terenului(cu plata unei sume pt servitute eventual)? Mentionez ca am adus imbunatatiri imobilelor puse in garantie.
Executorul bancar poate sa faca publicatie de vanzare pe apartamentelor neinscrise in cartea funciara; nu cred ca va exista un cumparator (va renunta dupa ce se va informa la cate riscuri este expus: sa nu intre in posesie, sa fie purtat in procese o perioada lunga de timp, sa fie demolat...)