avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilieri juridici VS avocati
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilieri juridici VS avocati

Ca un consilier juridic, de buna credinta- asa cum ma consider:) propun sa incepem si noi sa contestam in instanta dreptul de reprezentare al avocatilor, asa cum fac si ei cu noi:D
Cred ca avem mult mai multe motive sa-i contestam, mai ales in reprezentarea persoanelor juridice, care sunt de competenta noastra:((
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:45, 12 Octombrie 2007
Cele doua proiecte 502/2006 respectiv 503/2006 au fost respinse pe data de 09.10.2007 de Camera Deputatilor in concluzie, nimic nou sub soare .
de ce oare nu ma mira?:((
Ce-i drept cu conducerea pe care o avem in colegii ne cam meritam soarta.
Nu stiu de ce dar am impresia ca conducerea colegiului e subordonata Baroului:((
Vai cat de multa dreptate ai , si eu cam sunt de aceeasi parere .
Multi sunt cei care simt acest lucru dar nu au curaj sa spuna.
subscriu in totalitate, mai ales aici la noi in judet se cred ma catolici decat papa si cica ne conving ca asa trebuie sa fie lucrurile.....:O
O alta problema a celor din conducerea Colegiilor este ca in caz de unificare isi pierd posturile si bineinteles tainul strans din cotizatia noastraX-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare concurs admitere in magistratura noiembrie 2010 mario33 mario33 CSM-ul a anuntat ca este posibil ca anul acesta, in contextul situatiei economice a tarii sa nu se mai organizeze concurs de admitere in magistratura. Cine ... (vezi toată discuția)
Protest impotriva tentativei de unificare a profesiilor juridice Protestez impotriva acestor aberante propuneri conform carora ar trebui ca cele doua profesii (cea de avocat si cea de consilier juridic) sa se uneasca!

(vezi toată discuția)
Avocat stagiar caut maestru PAS22 PAS22 Sunt profund dezamagita de ceea ce am gasit dupa primirea deciziei de primire in profesie! Majoritatea avocatilor dispusi sa ia stagiari fie au declarat ... (vezi toată discuția)