AVLIL a scris:
Puteti demonstra? :)
Bineinteles ca asi putea demonstra in situatia in care asi introduce o actiune in instanta, pentru plata unor daune morale in urma falsei afirmatii, pe care ati facut-o in mod public. Presupun insa ca este... jocando causa. :D
Ceea ce insa voi spune
aici, este ca raspunsul de mai sus nu numai ca nu ma surprinde ci, mai mult, imi confirma dezamagirea.
In
primul rand pentru ca,
in locul unor argumente, am primit un raspuns care deturneaza discutia in acelasi mod "smecheresc", incercind fara succes pentru cineva care chiar intelege,
sa transforme o lipsa de argumente , intr-o falsa argumentatie . Pentru oricine intelege
diferenta de esenta intre notiunea de sarcina a probei si notiunea de proba in sens material, este mai mult decat
evidenta, voita (sper) confuzie pe care o utilizati in acelasi mod sofistic, dovedind inca odata pierderea capacitatii de argumentare corecta la nivelul juridic, filozofic si doctrinar al unei dezbateri pe care o tratati ca pe un razboi personal si in care, important este
numai sa para ca ati castigat, iar nu adevarul argumentat.
In al
doilea rand pentru ca acest raspuns al
avlil ...aduce
acelasi plus discutiei din forum cat aduce fetita din bancul de mai jos, dialogului respectiv, banc pe care il voi reproduce (tot jocando causa):
"O fetita, pe nume...Liliana sa spunem, calatoreste intr-un avion langa un domn serios. Domnul, ca sa intre in discutie cu fetita, o intreaba in ce clasa este. Aceasta ii raspunde: a saptea. Dar dvs. cu ce va ocupati?
Domnul: sunt om de stiinta.
Liliana: si ce inseamna asta?
Domnul: pai, uite, vrei sa vorbim despre univers, planete, miscarea lor, atomi, legi ale fizicii?
Liliana: hm...stiti, mai intai vreau sa va intreb ceva...
Domnul: Te rog!
Liliana: pai, uitati...vacuta mananca iarba si face r...h...t, leul manaca numai carne si face la fel, iar omul de toate si face acelasi lucru. De ce?!?
Domnul (amuzat): sincer, nu m-am gandit la asta si nu stiu.
Liliana: Vedeti, nu stiti r...h...turi de-astea si vreti sa vorbim altele mai complicate!"
Isteata Liliana :D,
dar smecheria o vede oricine, iar
plusul adus discutiei, nimeni!
:magic: