avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum pot iesi dintro firma in care suntem 2 asociati?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum pot iesi dintro firma in care suntem 2 asociati?

suntem 2 asociati intro firma si doresc sa ies, ira important este ca celalalt asociat refuza orice colaborare,comunicare. avem 50-50% actiuni, e un srl , iar eu sunt si administrator. multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 15:10, 24 Martie 2010
adunarea are loc la sediul societatii. convocarea o faceti cu scrisoare recomandata celuilalt asociat
multumesc pt raspuns.pot face convocarea si in alta parte deoarece sediul firmei nu mai este acolo. sa spunem ca o fac la sediul firmei. ce urmeaza dupa dc nu se prezinta asociatul?
care ar fi calea cea mai usoara de radiere a acestei societati? eu intentionez sa imi deschid un pfa , pfa-ul fiind scutit de impozitul forfetar.
Buna seara.
Cererea de dizolvare o faceti la Oficiul Registrului Comertului .
ok, intrebarea mea era cum, pt ca celallt asociat nu mai comunca cu mine deloc.

Alte discuții în legătură

Convocare aga la punctul de lucru. manea01razvan manea01razvan Buna ziua, Am neglijat schimbarea contractului de sediu social al firmei(srl),activitatea desfasurandu-se la punctul de lucru inregistrat. AGA nu se mai ... (vezi toată discuția)
Lichidare fara consens SVD SVD Se poate initia lichidarea unei societati fara acordul tuturor asociatilor (ponderea este 50-50) Asociatul care s-ar opune este si administrator unic. In ... (vezi toată discuția)
Vreau sa nu mai fiu administrator bizi bizi Sunt administrator si asociat, 50%, al unei s.c. Doresc sa ies din acest clinci care nu mi-a adus decat batai de cap si bani pierduti. Asociatii, 2 la numar, ... (vezi toată discuția)