salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Basel a promulgat procedurile :stunned: !!! [ link extern ]
Banuiesc totusi ca e nevoie de cel putin 6 luni sau parca un an de la publicarea in M. Of. ptr aplicare, ma insel ????
Codul de procedura civila:
”Dispoziții finale
Intrarea în vigoare
Art. 1.119. – (1) Prezentul Cod de procedură civilă intră în vigoare la data care va fi prevăzută în legea pentru punerea în aplicare a acestuia.
(2) În termen de 6 luni de la data publicării prezentului cod, Guvernul va supune Parlamentului spre adoptare proiectul de lege pentru punerea în aplicare a Codului de procedură civilă”
Codul de procedura penala:
”TITLUL VI
DISPOZITII FINALE
Intrarea în vigoare
Art. 603. - (1) Prezentul cod intră în vigoare la data care va fi stabilită prin legea de punere în aplicare a acestuia.
(2) În termen de 12 luni de la data publicării prezentului cod în Monitorul Oficial al României, Partea I, Guvernul va supune Parlamentului spre adoptare proiectul
de lege pentru punerea în aplicare a Codului de procedură penală.”
chiar daca nu am raspuns aici...ca sa nu ma fac de ras.:">.... eu le-am citit si chiar te rog sa continui cu realele :)
Mai bine le gresesti acum si sa le stii la examen ;)
Le voi posta azi, dar acum trebuie sa rumeg legea prin care au taiat astia 25% din veniturile familiei mele X-(