salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
In data de 5 iulie s-au afisat pe site-ul CSM posturile vacante la judecatorii si parchete.
Ce credeti ar trebui sa tinem cont de ele, macar orientativ, in momentul cand vor fi scoase la concurs sau se vor afisa locurile disponibile in toamna la examen? Pentru ca eu spun ca fiecare are interes, in cazul in care are posibilitatea de a opta, sa aleaga cea mai apropiata localitate de casa.
se vor afisa în toamnă posturile scoase pt. concus dar, fireşte că, posturile vacante existente la momentul stabilirii examenului vor fi scoase la concurs.
ajutaţi-mă,vă rog, să găsesc speţele care se discută la INM, cele care sunt afişate în tematica lor de studiu.
ralukka 1891 nu fi supărată că nu mai găseşti mapa lui Neagu pt. că nu are nimic în plus faţă de tratat, ba chiar în minus având mult mai puţine pagini. Într-adevăr camicris a postat din câte îmi amintesc numai speţele şi grielele, cu răspunsuri evident, din mapa lui Neagu, nu ştiu dacă întreaga mapă. Baftă!