salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
sa stii ca ai dreptate. mi am dorit sa o gasesc si am gasit o pana la urma. parerea mea : nu e destul ce scrie in ea pt acest examen.!! Mi am luat tratatele.
Noile coduri vor intra in vigoare la 1 octombie 2011 spune ministrul justitiei, asa ca spor la invatat!!!=D>
:yeah::dance3::dance4::dance:
Ai vreun link ceva cu declaratia ministrului justitiei ???
Gata am gasit: [ link extern ] [ link extern ]
Am mai scapat de-o teama, acum cu toata viteza inainte !!!
Va urmaresc de ceva vreme discutiile si trebuie sa marturisesc ca am ramas impresionata de determinarea cu care va pregatiti pentru examenul de admitere in magistratura.
Eu abia am facut primii pasi, in sensul ca mi-am achizitionat cartile, dar sunt hotarata sa fac tot ce pot pentru a face fata cu bine examenului din toamna.
mai am de postat cap 12 si 13 din mapa lui Neagu.
scuze de intarziere, dar nu mai am dadaca si Timi e devoratoare de atentie si timp, dar promit ca in cel mai scurt timp le veti avea si pe acestea.
referitor la teoria din mapa, nu merita banii, doar daca vreti sa aveti o schema a tematicii.
eu am citit o data tratatele, le mai repet o data, dupa care citesc codul doar.