avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
sa stii ca ai dreptate. mi am dorit sa o gasesc si am gasit o pana la urma. parerea mea : nu e destul ce scrie in ea pt acest examen.!! Mi am luat tratatele.
Noile coduri vor intra in vigoare la 1 octombie 2011 spune ministrul justitiei, asa ca spor la invatat!!!=D>
danielled a scris:

Noile coduri vor intra in vigoare la 1 octombie 2011 spune ministrul justitiei, asa ca spor la invatat!!!=D>

:yeah::dance3::dance4::dance:

Ai vreun link ceva cu declaratia ministrului justitiei ???
Gata am gasit:
[ link extern ]
[ link extern ]
Am mai scapat de-o teama, acum cu toata viteza inainte !!!
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2010
cip3118, utilizator
Buna seara tuturor,

Va urmaresc de ceva vreme discutiile si trebuie sa marturisesc ca am ramas impresionata de determinarea cu care va pregatiti pentru examenul de admitere in magistratura.

Eu abia am facut primii pasi, in sensul ca mi-am achizitionat cartile, dar sunt hotarata sa fac tot ce pot pentru a face fata cu bine examenului din toamna.

Succes tuturor si spor la invatat!
mai am de postat cap 12 si 13 din mapa lui Neagu.
scuze de intarziere, dar nu mai am dadaca si Timi e devoratoare de atentie si timp, dar promit ca in cel mai scurt timp le veti avea si pe acestea.
referitor la teoria din mapa, nu merita banii, doar daca vreti sa aveti o schema a tematicii.
eu am citit o data tratatele, le mai repet o data, dupa care citesc codul doar.

spor la invatat...pentru cei care pot...ca eu#-o

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)