salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
cu inceputul..: drept civil general -o saptamana, acum am terminat reale - tot intr-o sapt, la proceduri voi sta cate 2 sapt !
si cum am socotit, imi e destul timpul sa invat toata materia pana la examen,la jumatea lunii octombrie sau noiembrie..cand o sa fie....
Cum s-a declarat neconstitutionala prevederea privind recalcularea pensiilor magistratilor HOP si valul de pensionari. Nu am mai vazut 17 pensionari pe ordinea de zi a CSM-ului de luni bune.
La civil inveti din cursul selectiv a lui Boroi sau din Filipescu, L. Pop, Deak?
PS: M-am mai linistit ca nu sunt singura care s-a apucat asa tarziu, eu din pacate nu am atata timp liber.
eu mi am luat curusul selectiv pt licenta a lui BOROI,cuprinde aproape tot civilul, partea generala e chiar toata!
neaparat sa inveti dupa el sau macar sa citesti ce are diferit fata ce autorul de pe care inveti tu