avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
zz-man a scris:

Bună Iarina. Au fost plăcute și utile. Iar dacă ar fi durat șase luni, așa cum prevede legea, cred că era mai bine, cu o perioadă de tranziție lungă putând fi și mai eficiente. Dar asta e, mergem mai departe. :) Multe persoane care au picat în toamnă cu rezultate între 60-70 de puncte au reușit în primăvară și m-am bucurat să le regăsesc, chiar și în grupa mea. Unii au avut atunci rezultate mai slabe ca al meu iar acum au terminat înainte, după cum alții au avut rezultate mai bune dar au terminat în urmă. Într-adevăr, răbdarea, perseverența și cititul constant sunt modalitățile ce trebuie urmate. Îmi amintesc și acum cu multă plăcere de acea zi de toamnă - cred că prin noiembrie 2009. Picasem în același an de două ori - în vară la INM iar în toamnă la admitere pe 5 ani vechime. Cum avusesem la ambele concursuri peste 60 de puncte, fiind relativ aproape de a intra, iar asta se întâmpla după mai mulți ani de încercări la INM, eram destul de mâhnit, dar nu mă dădeam bătut. În mulți ani mă apropiam de limită dar nu reușeam să o trec. Atunci am citit postarea ta despre cum trebuie să te pregătești ca să intri. A fost pentru prima dată în viața mea când am fost convins că la următorul examen voi reuși. Stilul tău de pregătire se potrivea perfect cu felul meu de a fi și am avut atunci o presimțire că se va termina cu bine. Așa a și fost. Îți urez mult succes și să ajungi acolo unde dorești, căci meriți cu prisosință! =D>

Hei multumesc.. meritul e al tau exclusiv... insa eram curioasa sa-mi spui daca ti s-au parut utile... Mie mi s-au parut cumva inutile, preferam luna aceea sa o peterec la instanta alaturi de colegi si sa invat practic ce urmeaza. Acum m-am acomodat cu sedintele, insa dupa ce m-am intors de la Timisoara la cateva zile, 3 mai exact, am intrat direct pe completul meu si am avut emotii mari in acea sedinta. Succes iti doresc si ne mai auzim, dupa ce iti incepi efectiv activitatea, cu impresii.
Pauza totala pe aici .... cum mai merge invatatul dragutilor? Inaintati sau bateti pasul pe loc? Ce ziceti cand va fi examenul in 31 octombrie sau in 14 noiembrie, weekendul de Sf. Mihai si Gavril e ocupat cu examenul de definitivat. Eu sper sa fie ultima varianta.
Nu prea merge invatatul, zac de vreo 3 zile pe masurile preventive...
... mai stiu eu pe una care sta de 2 zile si se "zbate-n obligatii" ...
Eu am senzatia ca ma tampesc :( La procedura civila de exemplu sunt unele aspecte care nu pot sa le retin si pace #-o Imi vine sa urlu de nervi X-( ... trebuie sa pun mana din nou pe procedura civila si sper sa se clarifice problemele la a doua parcurgere, sau vor fi si mai multe neclaritati :((
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2010
carmen_miron, utilizator

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)