salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Eu am inceput cu penalul...acuma cand ma gandesc la civil am impresia ca nu mai stiu nimic...dar imi amintesc alea cu "revocarea retractarii" sau "retractarea revocarii" ...misto, abia astept=D>...si acuma vorbesc serios#-o
Carmen Miron, la reluare iti vor parea mult mai clare, informatia are nevioe sa se aseze, si apoi, stii ca aici nu e destul sa cunosti legea, trebuie sa mergi cu invatatul pina la jumatatea aia de rand unde se afla raspunsul grilei, exceptia aceea care
s-a intamplat o data, si care e "esentiala".Aici e greul de care ne lovim toti, avem impresia ca stim si cand luam grilele, apar capcanele, rasucelile... si iar iei codul, si nu e tratata chestiunea, si cauti o carte, si ala are alta parere...asa-i ca-i frumos?Succes ! Sa va mearga bine!:luck:
eu sunt disperata rau.desi ma trezesc de la 5.30 dimineata nu mai reusesc sa invat decat 30 - 50 pag pe zi,adica vreo 3 ore pe zi, fata de martie cand invatam cca. 100 pag..
M-a epuizat Timea:((.
Nu cred ca voi avea vreo sansa la exam acesta.Daca stiam ca va fi asa poate trageam mai mult pentru exam. din martie.:hammer::help:
Empatizez cu tine si cred ca situatia asta nu ne e straina niciuniua dintre noi. Suntem in conujunctura in care trebuie sa ne dozam energia pe mai multe fronturi. Si mie mi se ridica tensiunea ori de cate ori sunt nevoita sa ma opresc. Trebuie sa ma ocup de Ayan sau de alte treburi pe care nu le pot repartiza altcuiva. Am constatat ca noaptea nu mai dau randament in a asimila, astfel ca mai bine ma odihnesc ca sa fiu mai limpede a doua zi.
Sunt momente in care intru in panica si stiu ca nu am timp sa parcurg astfel cum ar trebui toata tematica, mai ales ca vin dupa atata amar de vreme sa reiau materia.
In etapa in care sunt, mi-am evaluat sansele care nu sunt mai mari de 10% in ceea ce priveste promovarea, dar atata timp cat exista o sansa trebuie sa o valorific. Este totusi un pas inainte. Este o experienta pentru viitor. Chiar daca nu imi pot focaliza toata energia pentru invatat, multumesc lui Celui de Sus ca mi-a trimis imboldul de a ma apuca de invatat si merg inainte, caci stiu ca daca trebuie sa fie, va fi. Daca nu, nu am pierdut nimic. Mi-am revizuit probleme cu care nu am mai lucrat.
Nu sunt deloc pesimista, imi evaluez sansele realist. Dar, dintre toate considerentele expuse, stiu ca exista sanse si nu am de gand sa nu le valorific.
In concluzie, draga mea, oricat ar fi de greu, incearca sa iti dozezi energia, poate ca cele 3 ore pe zi fac mai mult decat 6-7. Ai o sansa, nu o lasa sa iti scape, mergi cu Dumnezeu inainte, el stie ce este mai bine pentru tine.
Sunt alaturi de tine si crede-ma ca stiu ce spui! DAR, nu intra in panica, mai este timp si nu se stie ce surprize ne rezerva viitorul.
Imbratisari, pace si iubire pentru toti prietenii de pe forum,
Cristina