avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
:offtopic:
Astazi am primit un mail genial. Dati-mi voie sa il impartasesc:

Inainte de 1989 toti romanii furau echitabil unii de la altii. Statul ii
fura echitabil pe tovarasi, iar tovarasii furau statul.
1990-1996 se fura pe scheme si inginerii financiare de tip piramidal. Cei care au furat s-au numit mai tarziu oameni de afaceri.
1996-2000 se fura din privatizari. Comisioane de zeci de milioane de euro, industrii intregi vandute pe 1 leu. In perioada asta se nasc industriasii gen Patriciu.
2000-2004 se fura din marile privatizari, retrocedari si derogari de la plata taxelor si impozitelor. Cei care au furat s-au numit mai tarziu moguli.
2004-2008 se fura din investitii si contracte cu statul. Statul a
investit in buzunarele smecherilor. Cei care au furat azi le spunem?
Baieti destepti!
2008-2010 privatizari nu se mai pot face, investitii nu, ca a venit criza. Asa ca s-a furat direct din bugetul statului.
2010 ...In prezent bugetul nu mai exista. Asa ca se fura direct din
buzunarul romanilor, salarii, pensii !!!
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
cip3118, utilizator
"Tineti cont va rog de faptul ca in noiembrie avem examenul pentru cei care au cinci ani vechime in sistem, si s-ar putea sa se creada ca noi, CSM, vrem sa se intre cu precadere in acest fel in sistem, si nu prin INM” - citat din Fosta presedinta a CSM, actualmente presedinte interimar al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Lidia Barbulescu.
Si eu m-as bucura sa fie dupa 6-7 noiembrie, mai ramane putin timp de repetat si asezat varza din cap! Zilele astea nu prea am avut spor, m-am apucat de repetat dar tragedia e ca am lasat pt.oct.penal special ca uit cu o viteza!!!Am citit in mai penal general si acum la repetat constat ca am uitat mai mult de jumatate.
carmenscop a scris:
Si eu m-as bucura sa fie dupa 6-7 noiembrie, mai ramane putin timp de repetat si asezat varza din cap! Zilele astea nu prea am avut spor, m-am apucat de repetat dar tragedia e ca am lasat pt.oct.penal special ca uit cu o viteza!!!Am citit in mai penal general si acum la repetat constat ca am uitat mai mult de jumatate.

ar.fi.minunat.sa.se.dea.dupa.7.noiembrie...mi-e.groaza.sa.ma.apuc.de.repetat..din.prisma.faptului.ca.am.uitat.probabil.jumatate.din.materie.fara.discriminare-civil-penal-s-au.amestecat.toate:((
eu.succesiunile.le-am.lasat.ptr.octombrie...
Cand se mai intrunesc astia de la CSM, ca eu nu mai am rabdare.....
Eu am o presimtire ca nu se mai da examen cu 5 ani vechime...:((

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)