avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
mamaruta20 a scris:

Eu am o presimtire ca nu se mai da examen cu 5 ani vechime...:((
Din pacate asa cred si eu dupa ce au anuntat iar examen la INM
Poate....in martie, dar nici atunci nu cred, dupa ce in ianuarie va fi examen la INM
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
ContSters26183, utilizator
Pai astia de la INM o s aintre in paine peste 2 ani, dar este nevoie acum de magistrati...
Si astea 200 locuri de la INm au fost luate in calcul la calendarul estimativ
ce are INM ul cu exam de 5 ani?
Anul trecut, examenul a fost anuntat pe 24 septembrie, asa ca ar mai fi timp.......Eu zic sa nu intram in panica.

Intradevar ar mai fi timp ..... dar analizand ce a spus Fosta presedinta a CSM, actualmente presedinte interimar al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Lidia Barbulescu pentru a nu se crede ca "....CSM, vrem sa se intre cu precadere in acest fel in sistem, si nu prin INM” adica cei cu 5 ani vechime si ca au programat deja examen la INM, plus criza.....este greu sa mai avem sperante
ma gandesc si eu ca fosta presedinte a CSm nu vb degeaba...
Dar cand se mai intrunesc astia, ca nu stiu unde sa ma uit pe site ul CSm sa vad?

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)