Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
dupa inca o discutie cu sotul meu, am ajuns la concluzia ca daca - prin reducere la absurd - nu se da examen in noiembrie sau nu iau-ar trebui sa incerc si la INM.
:offtopic:
Stie cineva cat mai este bursa de auditor?
Nu de alta, dar ar trebui sa ma mut cu catel cu purcel la Bucuresti:D, pentru ca iubitul meu sot nu concepe sa stam la distanta:love:
dupa inca o discutie cu sotul meu, am ajuns la concluzia ca daca - prin reducere la absurd - nu se da examen in noiembrie sau nu iau-ar trebui sa incerc si la INM.
Nu de alta, dar ar trebui sa ma mut cu catel cu purcel la Bucuresti:D, pentru ca iubitul meu sot nu concepe sa stam la distanta:love:
camicris a scris:
Doamne ce bine te inteleg. Amandoua bugetare, amandoua cu copii si cu barbati jandarmi, amandoua cu vise de magistratura. Sper sa nu fie cazul sa trebuiasca sa dau la INM :stunned: