avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
:offtopic:
[ link extern ]
Mare nebunie cu bancile....m-am specializat...aproape in reclamatii si notificar.
Problema este ca inca nu stiu sa-i dau in judecata sau sa mai astept....
Toate situatiile sunt in asteptare :(
Carmen tu ai mers cu cei de la ANPC am inteles, am facut si acolo reclamatie de vre-o luna dar nu am primit nimic inca. Am inteles ca la buc sunt asaltati de recamatii de la volksbank ...dar de fapt toate sunt la fel ...am citit mai multe AA si toti isi pun un procent oarecare pe langa marja alti il numesc oarecum alti nu il mai numesc in nici un fel ....smecheri si ei cat se poateX-(
Noi am inceput aventura bancara in iarna lui 2008/2009, mai 2009 OPC da banca in judecata, am prins 2 vacante si o greva:O iar in 15 sept inainte de ultimul termen am pus cerere de interventie in nume propriu. Am un dosar de corespondenta, dovezi cat china. Urmatorul termen il am in 17 noiembrie, dar cred ca voi pune mai repede o cerere de ord pres. ca sa imi suspende plata ratei pana la pronuntarea in fond. Nu de alta, dar daca obtin asta ma va baga in seama si pe mine onor banca.
Is de o nesimtire crunta azi am primit AA, dupa ce luni am refuzat sa iau un AA scos la imprimanta de agentie, numai ca sa se incadreze ei in termen. Si coincidenta AA trimis de la Bucuresti avea stampila postei de plecare 20.
Aaa, elem esential mi-au marit marja din august fara acordul meu, am dovada graficul de rambursare, unde valoarea euribor 3 luni e cea din 11 august.
Scuzati :offtopic: dar subiectul asta ma scoate din sarite.
carmen_miron a scris:

Noi am inceput aventura bancara in iarna lui 2008/2009, mai 2009 OPC da banca in judecata, am prins 2 vacante si o greva:O iar in 15 sept inainte de ultimul termen am pus cerere de interventie in nume propriu. Am un dosar de corespondenta, dovezi cat china. Urmatorul termen il am in 17 noiembrie, dar cred ca voi pune mai repede o cerere de ord pres. ca sa imi suspende plata ratei pana la pronuntarea in fond. Nu de alta, dar daca obtin asta ma va baga in seama si pe mine onor banca.
Is de o nesimtire crunta azi am primit AA, dupa ce luni am refuzat sa iau un AA scos la imprimanta de agentie, numai ca sa se incadreze ei in termen. Si coincidenta AA trimis de la Bucuresti avea stampila postei de plecare 20.
Aaa, elem esential mi-au marit marja din august fara acordul meu, am dovada graficul de rambursare, unde valoarea euribor 3 luni e cea din 11 august.
Scuzati :offtopic: dar subiectul asta ma scoate din sarite.

Bine gandesti=D>
Eu m-am trezit tarziu am inceput din iunie 2010 si am mai semnat prin 2009 un act ad. in care imi micsorau dob dar o transformau in variabila pana la un anumit plafon. Atunci sa-mi scada rata am semnat, oricum era o clauza in care banca face ce vroia cu dob. Acum insa imi spun ca dob este variabila pur si simplu. Dar ei acum trag de timp cu AA pentru ca se vrea modificarea oug 50 sa se aplice numai contractelor viitoare nu si celor in cursX-(

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)