avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
E "inumana" asteptarea asta! Si incertitudinea la fel! Pe site-ul CSM e o secretizare, se pomeneste vag, tangential, despre procedura de acces, modalitati de reglementare, modificarea legii...toate astea imi dau fiori, de obicei schimbarile sunt " cu cantec" ...rezultatul e ca bat pasul pe loc de ceva vreme, intru pe site sau pe forum de mai multe ori pe zi, si nu stiu incotro ma indrept...sau "unde ma vad peste 5 ani"...:(
artax a scris:

E "inumana" asteptarea asta! Si incertitudinea la fel! Pe site-ul CSM e o secretizare, se pomeneste vag, tangential, despre procedura de acces, modalitati de reglementare, modificarea legii...toate astea imi dau fiori, de obicei schimbarile sunt " cu cantec" ...rezultatul e ca bat pasul pe loc de ceva vreme, intru pe site sau pe forum de mai multe ori pe zi, si nu stiu incotro ma indrept...sau "unde ma vad peste 5 ani"...:(

cam in aceeasi situatie sunt si eu, dar o sa vedem poate anunta examenul saptamana viitoare- am ajuns sa-mi programez viata dupa un examen- de ras sau de plans?
cxtina a scris:

Eu m-am trezit tarziu am inceput din iunie 2010 si am mai semnat prin 2009 un act ad. in care imi micsorau dob dar o transformau in variabila pana la un anumit plafon. Atunci sa-mi scada rata am semnat, oricum era o clauza in care banca face ce vroia cu dob. Acum insa imi spun ca dob este variabila pur si simplu. Dar ei acum trag de timp cu AA pentru ca se vrea modificarea oug 50 sa se aplice numai contractelor viitoare nu si celor in cursX-(

Eu atunci am refuzat. Si se pare ca am avut dreptate, din pacate.
Referitor la examen, daca nu se va da probabil ma voi reorienta spre avocatura. Voi trece pe la barou sa vad cum e cu examenul de definitivat.
Dar stiti cum se zice , speranta moare ultima!
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2010
carmen_miron, utilizator
danielled a scris:

artax a scris:

cam in aceeasi situatie sunt si eu, dar o sa vedem poate anunta examenul saptamana viitoare- am ajuns sa-mi programez viata dupa un examen- de ras sau de plans?
Cum stai cu invatatul? Repeti materia? Faci spete/grile?
fluturas1980 a scris:

danielled a scris:

artax a scris:

Cum stai cu invatatul? Repeti materia? Faci spete/grile?

uite acuma sunt la birou si am o masa plina de citatii si nu stiu de ce sa ma apuc asa ca sunt foarte in urma cu invatatul- contez pe luna de dinainte de examen
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2010
danielled, utilizator

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)