Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
E "inumana" asteptarea asta! Si incertitudinea la fel! Pe site-ul CSM e o secretizare, se pomeneste vag, tangential, despre procedura de acces, modalitati de reglementare, modificarea legii...toate astea imi dau fiori, de obicei schimbarile sunt " cu cantec" ...rezultatul e ca bat pasul pe loc de ceva vreme, intru pe site sau pe forum de mai multe ori pe zi, si nu stiu incotro ma indrept...sau "unde ma vad peste 5 ani"...:(
Eu m-am trezit tarziu am inceput din iunie 2010 si am mai semnat prin 2009 un act ad. in care imi micsorau dob dar o transformau in variabila pana la un anumit plafon. Atunci sa-mi scada rata am semnat, oricum era o clauza in care banca face ce vroia cu dob. Acum insa imi spun ca dob este variabila pur si simplu. Dar ei acum trag de timp cu AA pentru ca se vrea modificarea oug 50 sa se aplice numai contractelor viitoare nu si celor in cursX-(
Cum stai cu invatatul? Repeti materia? Faci spete/grile?
artax a scris:
E "inumana" asteptarea asta! Si incertitudinea la fel! Pe site-ul CSM e o secretizare, se pomeneste vag, tangential, despre procedura de acces, modalitati de reglementare, modificarea legii...toate astea imi dau fiori, de obicei schimbarile sunt " cu cantec" ...rezultatul e ca bat pasul pe loc de ceva vreme, intru pe site sau pe forum de mai multe ori pe zi, si nu stiu incotro ma indrept...sau "unde ma vad peste 5 ani"...:(
cam in aceeasi situatie sunt si eu, dar o sa vedem poate anunta examenul saptamana viitoare- am ajuns sa-mi programez viata dupa un examen- de ras sau de plans?
danielled a scris:
Cum stai cu invatatul? Repeti materia? Faci spete/grile?
artax a scris:
cam in aceeasi situatie sunt si eu, dar o sa vedem poate anunta examenul saptamana viitoare- am ajuns sa-mi programez viata dupa un examen- de ras sau de plans?