Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
fluturas1980 a scris:
danielled a scris:
Eu mai incerc sa mai invat si la servici pentru ca e cam putin cat invat dupa servici fata de cei care stau acasa si care pot invata mai bine, mai eficient.Problema e ca la noi e cam galagie, mai rar....liniste.Eu as vrea sa vad odata data exacta si lista cu posturile vacante:sorry:
fluturas1980 a scris:
danielled a scris:
Cum stai cu invatatul? Repeti materia? Faci spete/grile?
artax a scris:
E "inumana" asteptarea asta! Si incertitudinea la fel! Pe site-ul CSM e o secretizare, se pomeneste vag, tangential, despre procedura de acces, modalitati de reglementare, modificarea legii...toate astea imi dau fiori, de obicei schimbarile sunt " cu cantec" ...rezultatul e ca bat pasul pe loc de ceva vreme, intru pe site sau pe forum de mai multe ori pe zi, si nu stiu incotro ma indrept...sau "unde ma vad peste 5 ani"...:(
cam in aceeasi situatie sunt si eu, dar o sa vedem poate anunta examenul saptamana viitoare- am ajuns sa-mi programez viata dupa un examen- de ras sau de plans?
uite acuma sunt la birou si am o masa plina de citatii si nu stiu de ce sa ma apuc asa ca sunt foarte in urma cu invatatul- contez pe luna de dinainte de examen
cu invatatul dezastru in ultima perioada.. la birou nici vorba sa citesc ceva, desi zilnic imi jur in barba ca imi fac timp macar o ora...dar nici vorba.Sunt mai mult plecata in deplasari la instanta, iar cand nu am instanta am o gramada de lucrari care asteapta.. rezolvarea.
Nu mai spun ca acasa copilul e bolnav, vrea mereu altceva de papa, asa ca stau sa gatesc, doar doar o manca ceva, iar cand intr-un sfarsit am timp de citit( noaptea) pic de somn.. Ce sa mai .. o nebunie.. si tocmai acum , ca un facut, pe ultima suta de metri, cand trebuie doar sa repet( sau sa reinvat la anumite materii):((
#-o
Buna. Va spuns sigur ca se va organiza examen pentru cei cu 5 ani vechime pe 5 decembrie. E 100%. Asa ca spor la invatat.
5 decembrie? ASA TARZIU?:stunned:
Buna. Va spuns sigur ca se va organiza examen pentru cei cu 5 ani vechime pe 5 decembrie. E 100%. Asa ca spor la invatat.