avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
larrysa121@yahoo.com a scris:

fluturas1980 a scris:

danielled a scris:

fluturas1980 a scris:

danielled a scris:

artax a scris:

E "inumana" asteptarea asta! Si incertitudinea la fel! Pe site-ul CSM e o secretizare, se pomeneste vag, tangential, despre procedura de acces, modalitati de reglementare, modificarea legii...toate astea imi dau fiori, de obicei schimbarile sunt " cu cantec" ...rezultatul e ca bat pasul pe loc de ceva vreme, intru pe site sau pe forum de mai multe ori pe zi, si nu stiu incotro ma indrept...sau "unde ma vad peste 5 ani"...:(

cam in aceeasi situatie sunt si eu, dar o sa vedem poate anunta examenul saptamana viitoare- am ajuns sa-mi programez viata dupa un examen- de ras sau de plans?
Cum stai cu invatatul? Repeti materia? Faci spete/grile?

uite acuma sunt la birou si am o masa plina de citatii si nu stiu de ce sa ma apuc asa ca sunt foarte in urma cu invatatul- contez pe luna de dinainte de examen
Eu mai incerc sa mai invat si la servici pentru ca e cam putin cat invat dupa servici fata de cei care stau acasa si care pot invata mai bine, mai eficient.Problema e ca la noi e cam galagie, mai rar....liniste.Eu as vrea sa vad odata data exacta si lista cu posturile vacante:sorry:

cu invatatul dezastru in ultima perioada.. la birou nici vorba sa citesc ceva, desi zilnic imi jur in barba ca imi fac timp macar o ora...dar nici vorba.Sunt mai mult plecata in deplasari la instanta, iar cand nu am instanta am o gramada de lucrari care asteapta.. rezolvarea.
Nu mai spun ca acasa copilul e bolnav, vrea mereu altceva de papa, asa ca stau sa gatesc, doar doar o manca ceva, iar cand intr-un sfarsit am timp de citit( noaptea) pic de somn.. Ce sa mai .. o nebunie.. si tocmai acum , ca un facut, pe ultima suta de metri, cand trebuie doar sa repet( sau sa reinvat la anumite materii):((
#-o

"stay the course, stay the course, the future is yours"
Buna. Va spuns sigur ca se va organiza examen pentru cei cu 5 ani vechime pe 5 decembrie. E 100%. Asa ca spor la invatat.
menumorut_1980 a scris:

Buna. Va spuns sigur ca se va organiza examen pentru cei cu 5 ani vechime pe 5 decembrie. E 100%. Asa ca spor la invatat.

oau, ar fi super pe 5 decembrie..:yeah:
:bow: Multumim mult, pentru veste ....asa sa fie.
Doamne ne bucuram ..ca niste copii=D>
menumorut_1980 a scris:

5 decembrie? ASA TARZIU?:stunned:
Dar pe site-ul CSM-ului este anuntat in perioada octombrie-noiembrie

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)