avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
artax a scris:

Ieri-alaltaieri era amortit forumul, acuma vad ca suntem mai multi on-line... se simte starea...dar imi place... incep sa se invarta "rotitele" mai bine, dupa ce am zacut cateva zile pe reale ( si ziceam ca e doar o recapitulare), aseara am finalizat si am trecut la obligatii. Simt ca m-am dezmortit, ieri ceream un motiv ca sa invat, si am primit unul: se discuta, deci va fi.La cat timp am pierdut , mi-ar place sa fie in 5 dec, dar cred si eu ca va fi in 21 noi. desi, la limita, daca il publica joi sau vineri cred ca ies 45 de zile, si poate fi chiar in 14 noi.
Sa vedem si locurile, ca si astea ne mobilizeaza...sau nu!
Exact asa m-am simtit si eu ieri...nu aveam motiv de invatat si nici nu m-am simtit bine. Azi.....mi-am revenit;)...dupa ce am vazut ca se va stabili data examenului. Desi multa lume zice ca nu conteaza locurile ci doar sa se organizeze examenul, pe mine una ma intereseaza si lista locurilor vacante pentru ca mi-e tare teama ca in judetul in care sunt nu se vor scoate locuri. Cel putin, asa a fost in martie si imi voi alege postul - procuror sau judecator si in functie de posturile scoase.
Am 3 zile ca sa termin de repetat penalul special#-o
si eu asteptam anuntarea concursului, ca multi altii de pe acest forum si eu sunt cu copil si servici, dar sunt protejat adica sunt lasat sa invat dupa ce vin la servici.
am avut 2 tentative pana acum soldate cu 6,15 si mi-am dat seama ca mai am de munca mult.
va doresc tuturor mult succes!
astept cu nerabdare sa vad si tematica, mai ales la penalul special, unde posibil sa mai introduca alte infractiuni...
ma omoara penalul asta, tot, ca-i general, ca-i special, tot dureri de cap imi da..
Drept civil - actul juridic

Stim ca eroarea obstacol - atrage nulitatea absoluta intrucat falsa reprezentare priveste natura juridica a actului incheiat sau identitatea fizica a obiectului actului.
Desi este considerata mai mult decat un viciu de consimtamant, este tratata ca fiind cea mai grava forma a erorii, in rezolvarea unei grile Boroi si Pivniceru nu o considera viciu de consimtamant.

Care este opinia voastra in situatie de examen:hm:
Lav-Cris a scris:

Drept civil - actul juridic

Stim ca eroarea obstacol - atrage nulitatea absoluta intrucat falsa reprezentare priveste natura juridica a actului incheiat sau identitatea fizica a obiectului actului.
Desi este considerata mai mult decat un viciu de consimtamant, este tratata ca fiind cea mai grava forma a erorii, in rezolvarea unei grile Boroi si Pivniceru nu o considera viciu de consimtamant.

Care este opinia voastra in situatie de examen:hm:
Posteaza te rog grila

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)