artax a scris:
Ieri-alaltaieri era amortit forumul, acuma vad ca suntem mai multi on-line... se simte starea...dar imi place... incep sa se invarta "rotitele" mai bine, dupa ce am zacut cateva zile pe reale ( si ziceam ca e doar o recapitulare), aseara am finalizat si am trecut la obligatii. Simt ca m-am dezmortit, ieri ceream un motiv ca sa invat, si am primit unul: se discuta, deci va fi.La cat timp am pierdut , mi-ar place sa fie in 5 dec, dar cred si eu ca va fi in 21 noi. desi, la limita, daca il publica joi sau vineri cred ca ies 45 de zile, si poate fi chiar in 14 noi.
Sa vedem si locurile, ca si astea ne mobilizeaza...sau nu!
Exact asa m-am simtit si eu ieri...nu aveam motiv de invatat si nici nu m-am simtit bine. Azi.....mi-am revenit;)...dupa ce am vazut ca se va stabili data examenului. Desi multa lume zice ca nu conteaza locurile ci doar sa se organizeze examenul, pe mine una ma intereseaza si lista locurilor vacante pentru ca mi-e tare teama ca in judetul in care sunt nu se vor scoate locuri. Cel putin, asa a fost in martie si imi voi alege postul - procuror sau judecator si in functie de posturile scoase.
Am 3 zile ca sa termin de repetat penalul special#-o