avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
carmen_miron a scris:

fluturas1980 a scris:

carmen_miron a scris:

fluturas1980 a scris:

carmen_miron a scris:

fluturas1980 a scris:

carmen_miron a scris:

menumorut_1980 a scris:

Nu se vor afisa data, tematica si locurile pentru examen decat, cel mai devreme, saptamana viitoare pe sfrsit. Cat despre locuri, se vor scoate mai putine ca in alte dati, cam 30-40 la proc si 50-60 la judec la instantele si parchetele cu deficit mare de personal. Bafta.

Si care sunt parchetele cu deficit mare de personal?
Dar instantele cu deficit mare?

fiecare cu cel doare :D
Exact....dar daca o sa imi convina mai mult posturile scoase pentru procurori....ma reorientez;), desi visul meu e de a fi judecatoare

Si renunti la visul tau?
Nu as vrea....dar sa vad cand se vor afisa posturile vacante. Un lucru e sigur: obligatoriu vreau sa raman in Ardeal

Inseamna ca suntem doua :D Eu sunt din Oradea cu copii si tot tacamul, cred ca iti dai seama unde as vrea eu :"> dar daca nu va fi sa fie, ma multumesc cu oricare. Sincer un post de procuror sa fie al meu, ca dupa aia tot reusesc eu cumva sa ma mut la Oradea sau pe aproape.
Asa ca tot fac o pauza la invatat, ce se mai stie cu modificarea aceea prin care poti sa te transferi mai repede de 3 ani parca?
carmen, lucrezi sau esti in CIC? Sa-ti dea Dumnezeu sa reusesti. Eu si lucrez si desi nu am cpii, tot uneori mi se pare greu sa fac fata
S-ar putea sa fie 1-2 locuri de judecator in jud. Alba si cam tot asa in jud. Cluj. La proc nu prea sunt sanse decat la maxim un loc pentru ambele judete.
menumorut_1980 a scris:

S-ar putea sa fie 1-2 locuri de judecator in jud. Alba si cam tot asa in jud. Cluj. La proc nu prea sunt sanse decat la maxim un loc pentru ambele judete.
important e sa fie unul din ele al meu;)
Fluturas draga lucrez. Am mare noroc cu sotul meu care ma ajuta foarte mult.
Si tie iti doresc mult succes si te rog eu sa optezi pentru judecatori, nu de alta dar trebuie sa iti implinesti visul si sa nu ne duelam :D
carmen_miron a scris:

Fluturas draga lucrez. Am mare noroc cu sotul meu care ma ajuta foarte mult.
Si tie iti doresc mult succes si te rog eu sa optezi pentru judecatori, nu de alta dar trebuie sa iti implinesti visul si sa nu ne duelam :D
;) Intai ne duelam cu noi insine, ca sa facem cel ptin 7....#-o Pai preferabil ar fi pentru judecatori, imi doresc mai mult ca orice, dar....vreau s avad si ce posturi vacante se scot
Bafta: ne evdem la examen, o sa fii aproape, eu sunt cu litera N

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)