[ link extern ]
Cele cu cele mai multe locuri libere vacante, inafara de Bucuresti, care sunt rezervate pentru stagiarii INM.
Daca nu se deschid fisierele, uitati-va pe site-ul CSM la magistrati, judecatori sau procurori, locuri vacante si o sa va dati seama.
menumorut_1980 a scris:
[ link extern ]
Cele cu cele mai multe locuri libere vacante, inafara de Bucuresti, care sunt rezervate pentru stagiarii INM.
Daca nu se deschid fisierele, uitati-va pe site-ul CSM la magistrati, judecatori sau procurori, locuri vacante si o sa va dati seama.
Ceva vesti bune ai?!Please!:vishenka:
carmen_miron a scris:
Exact....dar daca o sa imi convina mai mult posturile scoase pentru procurori....ma reorientez;), desi visul meu e de a fi judecatoare
fluturas1980 a scris:
carmen_miron a scris:
Dar instantele cu deficit mare?
menumorut_1980 a scris:
Nu se vor afisa data, tematica si locurile pentru examen decat, cel mai devreme, saptamana viitoare pe sfrsit. Cat despre locuri, se vor scoate mai putine ca in alte dati, cam 30-40 la proc si 50-60 la judec la instantele si parchetele cu deficit mare de personal. Bafta.
Si care sunt parchetele cu deficit mare de personal?
fiecare cu cel doare :D
Nu as vrea....dar sa vad cand se vor afisa posturile vacante. Un lucru e sigur: obligatoriu vreau sa raman in Ardeal
fluturas1980 a scris:
carmen_miron a scris:
Exact....dar daca o sa imi convina mai mult posturile scoase pentru procurori....ma reorientez;), desi visul meu e de a fi judecatoare
fluturas1980 a scris:
carmen_miron a scris:
Dar instantele cu deficit mare?
menumorut_1980 a scris:
Nu se vor afisa data, tematica si locurile pentru examen decat, cel mai devreme, saptamana viitoare pe sfrsit. Cat despre locuri, se vor scoate mai putine ca in alte dati, cam 30-40 la proc si 50-60 la judec la instantele si parchetele cu deficit mare de personal. Bafta.
Si care sunt parchetele cu deficit mare de personal?
fiecare cu cel doare :D
Si renunti la visul tau?