avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
camicris a scris:

art. 442 CPP
nu puteau sa se exprime mai pe intelesul tuturor, l-au alambicat de vai mama lui de articol
ex: "amenda judiciara se pune in executare prin trimiterea unui extras de pe acea parte de dispozitiv care priveste amenda , organului care, ptv legii, executa amenda penala"....in speta organul financiar din cadrul primariei
inainte se executau de catre finante, dar acum se fac venit la bugetul local.

intre codul de procedura penala si legislatia fiscala exista o inadvertenta:
cu 1ian 2007 primariile au luat in executare toate amenziile...inclusiv cele judiciare si se fac venit la bugetul local, insa amenda penala si cheltuielile judiciare avansate de stat au ramas in executare la finante si se fac venit la bugetul de stat
in consecinta,
organul competent sa execute amenda penala nu este acelasi cu organul competent sa execute amenda judiciara.

E bine de stiut! Ms...
Nimic, nici o veste?
In urma cu 5 min pe site-ul CSM era doar ordinea de zi propusa...asteptam sa apara cea solutionata...
Daca pana acum nu au pus ordinea de zi solutionata, credeti ca mai e posibil sa anunte azi examenul? Eu cred ca anuntul va fi saptamana viitoare si examenul in 21. Sau ne fac o surpriza si apare anuntul odata cu ordinea solutionata :O

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)