salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
6.5....ma apuc dupa Paste din nou.
Nu cred ca-i suficient Voineag - cel putin nu pentru concursul direct pe post. Ajuta la fixat teoria. Sfatul celor care au luat e sa lucram si spete, sa citim jurisprudenta ICCJ. Fara asta nu se poate. m-am convins la ex de anul asta la care spetele cel putin la penal si proc penal erau din jurispr Curtii 2009.
Asa e . Acum m-am convins si eu ca FARA SPETE NU SE POATE! Degeaba stii teorie, degeaba zici ca ai capacitatea de a intelege lucrurile, ca la examen poti avea surprize. Din pacate, m-am trezit cam tarziu.............
Eu m-am reapucat dupa vreo 8. Nu lucrez deloc pe penal. Comercial cel mai mult La procedura penala a fost "deosebit" mai ales ca nici in facultate nu prea am facut - oricum nu stiu cat ar mai fi contat dupa atata timp.
Dupa Paste ma apuc. Nu pot invata decat dupa serv si in we. Asta e...
Pai cu invatatu si la mine e " o minune" : ma trezesc dimineata la 3.30 de regula, citesc pana in jurul orei 7, dupa care da-i viteza ca trebe sa ajung la serviciu iar "pupilu" la gradinita. Ajung buimaca la lucru, beau o cafea si ma apuc de treaba (in pricipal probleme de contencios, fiscale, falimente).
Dupa -amiaza, e din nou presarata de diverse probleme administrativo-gospodaresti, asa ca pe seara mai apuc sa rasfoiesc cate ceva si asta cu ochii in ceata si cascand de mama focului ( mare lucru nu se prinde). Asta e, am familie, obligatii, indatoriri........ nu gluma. Deci treaba nu-i simpla deloc, dar o sa incerc "sa fac fata provocarilor".
O dupa-amiaza placuta!