avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
fluturas1980 a scris:

carmen_miron a scris:

v.m.ciobanu- drept procesual civil.indreptar pentru seminare si examene
E recomandat de persoane care au luat acum examenul
Stie cineva la ce editura e?

mi se pare ca editura Ch Beck.
[ link extern ] /
Eu tot le scriu dar nu am apucat sa le iau pe toate #-o
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2010
carmen_miron, utilizator
carmen_miron a scris:

fluturas1980 a scris:

carmen_miron a scris:

v.m.ciobanu- drept procesual civil.indreptar pentru seminare si examene
E recomandat de persoane care au luat acum examenul
Stie cineva la ce editura e?
Am comandat-o deja. Numai in ultima saptamana a comandat 3 carti

mi se pare ca editura Ch Beck.
[ link extern ] /
Eu tot le scriu dar nu am apucat sa le iau pe toate #-o

Am comandat-o.
Cum snt aceste indreptari? Tu cum procedezi cu ele? Le citesti si iti iei notite?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2010
ContSters26183, utilizator
Buna tuturor.
Si eu mi-am comandat cartea lui VM Ciobanu, dar inca nu am " cercetat-o" in profunzime doar m-am uitat putin pe spetele de inceput pe care le contine. Ce mi-a placut, asa intr-o prima faza, e faptul ca pentru fiecare speta se motiveaza clar si logic solutia corecta.
Referitor la data la care vor intra in vigoare noile coduri, am chiar acum in fata MO 511/24.07.2009 in care s-a publicat legea privind codul civil, in care, se arata ca" prezentul cod civil intra in vigoare la data care va fi stabilita in legea pentru punerea in aplicare a acestuia". Se stipuleaza de asemenea ca," in termen de 12 luni de la data publicarii, Guvernul va supune Parlamentului spre adoptare proiectul de lege pentru punerea in aplicare a codului civil. "
Deci, data intrarii in vigoare nu se stie inca, abia candva prin iulie probabil guvernul va supune spre aprobare parlamentului legea de punere in aplicare a noului cod civil, lege in care se va preciza data de la care codul va avea aplicabilitate.
Prin mijloacele mass-media, care citau " diverse personalitati-persoane indreptatite sa-si dea cu parerea privind data intrarii in vigoare a noilor coduri" se vehicula anul 2011.
PS Multumim pentru complimentele adresate pisicii- e un motan rasa ragdoll, de vreo 2 ani si 7 kg, cu o personalitate extrem de concilianta......
Draga fluturas eu invat scriind, fac schite la tot ce parcurg. Asa ca iti inchipui ce repede avansez :hammer: Deocamdata imi fac curaj sa o iau de la capat. :"> am lenevit acu de pasti si e tare greu sa ma montez iar.
carmen_miron a scris:

Draga fluturas eu invat scriind, fac schite la tot ce parcurg. Asa ca iti inchipui ce repede avansez :hammer: Deocamdata imi fac curaj sa o iau de la capat. :"> am lenevit acu de pasti si e tare greu sa ma montez iar.

Ce punctaj ai avut in martie?

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)