salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Nu vreau sa radeti de mine,dar eu anul acesta termin liceul si vreau sa ajung un judecator exceptional.Asa vreau si imi place meseria asta foarte,foarte mult.Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urm
nu rade nimeni de tine stai linistita.
scz...buna!
in primul rand trebuie sa iei examenul de bacalaureat, apoi sa urmezi cursurile unei facultati de drept, la finalul careia va trebui sa iei examenul de licenta.
apoi va trebui sa sustii examenul de admitere la inm, iar in cazul in care vei fi admisa, vor urma 2 ani cu alte cursuri si examene in cadrul inm, ulterior urmand a fi judecator stagiar ...
drumul e lung si nu e presarat cu flori...
nu este indeajuns faptul ca-ti place aceasta profesie...va fi nevoie de enorm de multa munca...
nu pot sa-ti spun decat mult succes !
Paste fericit tuturor!
Fie ca Domnul sa ne lumineze calea , sa ne duca pasii acolo unde mintea aspira si sufletul e multumit, si sa ne (re)invete ca pana la urma, alaturi de cei dragi , suntem mai buni, mai calzi, mai hotarati , iar prin credinta, visele noastre, incet si sigur, se pot transforma in realitate.
Va doresc ''Sarbatori Fericite!'' alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura si liniste sufleteasca, bucurie in inima, iar Dumnezeu sa va dea multa sanatate si putere de munca! PASTE FERICIT!
Cu stima,
Marius.:)
HRISTOS A INVIAT!
Unde credeti ca este mai bine sa fac facultatea de drept la Constanta pentru ca sunt mai aproape sau la Bucuresti ?
Ma refer la faptul ca dupa absolvire am mai multe sanse de promovare la INM daca fac la BUCURESTI?