avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
ursuletz a scris:

Intrebare pentru cei care s-au inscris deja: La tribunale se gasesc cereri de inscriere sau trebuie sa le listam singuri de pe site?
Ma intereseaza in special daca sunt formulare de cerere la Tribunalul Cluj.

Ati reusit sa listati de pe net formularul de inscriere la examen? Eu nu reusesc nicicum sa il listez, adica se listeaza "in oglinda".
Eu l-am descarcat de pe inm-lex. ro. Mi s-a descarcat bine
Sunt formulare de inscriere si la tribunale. Sa inteleg ca te inscrii la judecatori?
cris28 a scris:

Stii cat te inteleg? Penalul a fost cosmarul meu indiferent de examenul pe care am fost nevoita sa-l dau pana la acest moment. Si la mine functiona aceeasi formula: invatam-uitam, invatam-uitam. Dar toate au trecut! Iti doresc tie si tuturor celor care viziteaza acest forum si urmeaza sa sustina examenul in 21 noiembrie toata bafta din lume! Dumnezeu sa fie cu voi cu toti!

multumim pentru urari.:)=D>

Urez spor pe ultima suta de metri tuturor!Eu am inceput serv pe 8 oct si ma incurca rau de tot, nu stiu cum o sa ajung sa-mi scot cazierele, maine incerc sa ajung la politie ca au progr pana la 18 si vineri la finante ca am eu progr scurt.sa vad apoi sapt. viitoare pana joi cum fac sa ajung la tribunal.sunt putin in dilema, caci mie imi convin mai multe posturi de la procurori, desi vroiam sa ma inscriu la judecatori.in fine, o sa ma decid cand am dosarul gata.Zilele astea nu prea am mai repetat si parca am un amestec total in cap.Trebuie sa incep sa repet serios.Bafta tuturor!
cred ca este ceva in atmosfera.merge f. greu repetatul, iar Timea parca nu vrea sa iau examenul.
Desi pana acum dormea toata noaptea, cu o trezire pe noapte din cand in cand, acum se trezeste si de cate 3 ori pe noapte si nu vrea sa mai adoarma la loc.:((
si uite asa de la ora 4 dimineata nu mai dorm.
partea proasta este ca din cauza oboselii nici nu ma pot concentra.#-o:((
sa aveti spor si putere de repetat!:hugall:
sa stii ca e ceva in atmosfera.
Baietelul meu ma saboteaza( glumesc) ... iar a racit si culmea, acum cand se simte mai bine si trebuie sa-l duc la gradinita am scandal in fiecare dimineata cu el k nu mai vrea sa mearga.. si e un adevarat circ..inventeaza tot felul de "dureri"subite cand ajungem la gradinita..face un adevarat spectacol..m-a epuizat...
plus deplasarile pe la diferite instante... munca la birou.. toate astea isi pun amprenta.. iar cafeaua parca nu mai are niciun efect...

dar suntem puternici si nu ne dam batuti..:training:

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)